V priamom súboji o špicu Primera División si to Katalánci rozdajú s Atléticom Madrid! V prebiehajúcej sezóne sa tieto tímy spolu stretli už trikrát. V lige sa na Camp Nou body delili a v Copa del Rey sa po dvojzápase z postupu tešili zverenci trénera Enriqueho. Čo očakávať od prestížneho duelu tentokrát? Nenechajte si ho ujsť v priamom prenose na TV Tipsport!

Barca má pred aktuálnym súperom v tabuľke náskok šiestich bodov. S akou taktikou vyrukuje proti tradičnému rivalovi? Rozdiel v hre oboch celkov bádať z celkového skóre. Defenzívy sú na tom podobne, no Griezmann a spol. strelili až o dvadsať gólov menej! Rozhodne v tomto stretnutí lepšia gólová produktivita katalánskeho veľkoklubu? Presadí sa trio MSN? Atlético sa zase môže oprieť o domáce prostredie na Vicente Calderón. Vo všetkých troch tohtosezónnych stretnutiach sa zakaždým presadili obaja. Zopakuje sa to pri kurze 1,68?

Chceli by ste sa inšpirovať tiketmi skúsených stratégov? Navštívte Tiket arénu, odkiaľ pochádza aj bravúra borca hledacpokladu, ktorý sa nabalil na osemfinálových bitkách Ligy majstrov. Vo svojom Kombíku šiel do gólovej prestrelky v súboji Atlétov na ihrisku Leverkusenu a tiež v dueli Manchester City vs. Monako. Dva zápasy tak tipérovi vyniesli takmer 2 000 €! Parádna trefa, čo poviete?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie Analýz, sledovanie živých prenosov na TV Tipsport, skvelé súťaže a množstvo ďalších atraktívnych príležitostí. Zapojte sa aj vy, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

BarcaFan4502

6
2017-02-26 12:13:44

hlavne nic nepodcenit

Zorrrro

3
2017-02-26 12:48:29

Ziadneho podcenenia sa nebojim, skor sa bojim nervozity a pocitu zodpovednosti ze nesmies nic dosrat, to su potom zviazane ruky nohy....

tomessi

1
2017-02-26 14:41:02

Ak vhceme este zabojovat v LM, tak dnes by sme nemali inkasovat a presadit sa 2-3x... 3 body by mala byt povinnost ak chceme titul... dufam ze to bude bez zraneni a ze rozhodca neovplyvni megaslager... Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.