Barca sa už vyhrieva na čele Primera División. Zostane tam do konca sezóny? A ako si budú Katalánci počínať v prvom zápase po ohlásenom konci trénera Luisa Enriqueho?

Ten ešte deklaruje boj v Lige majstrov, kde majú Messi a spol. po parížskom zápase štvorgólové manko. Predtým ich však ešte čaká ligový súboj proti Celte Vigo. Pôjdu Barcelončania do stretnutia v plnej sile alebo sa budú šetriť na milionársku súťaž? Nenechajte si ujsť priamy prenos na TV Tipsport!

Vzájomné zápasy s Celtou nie sú úplne jednoznačné. Netreba zabúdať, že katalánsky veľkoklub už v tejto sezóne vo Vigu padol po výsledku 3:4. Výber hráčov trénera Eduarda Berizza dokázal nedávno potrápiť aj Real Madrid, ktorý po výsledkoch 2:1 a 2:2 nečakane vyradil zo španielskeho pohára. Prekvapí aj Barcelonu? Senzácia v podobe výhry hostí má v Tipsporte kurzovú hodnotu 21,00!

Chceli by ste sa inšpirovať tiketmi skúsených stratégov? Navštívte Tiket arénu, odkiaľ pochádza aj bravúra borca Polis111, ktorý osolil tri hokejové duely a rovnakú porciu zápasov z bieleho športu za slušných 582,94 €. Ako to dopadlo? Úspešne! Tipérovi pristálo na konte takmer 59 000 EUR. Tiež ste sa inšpirovali?

Barcelonským farbám naživo môžete fandiť aj vy prostredníctvom TV Tipsport! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Pridajte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Zorrrro

3
2017-03-04 18:45:57

Celta vigo vie potrapit to vieme. Ale mame vyhodu lebo mam tusaka ze nam tento rok vyhraju Ligu :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.