Aj napriek tomu, že Barca svoj odvetný duel osemfinálového dvojzápasu s Paris Saint-Germain odohrala ešte v stredu, téma tohto stretnutia je vo svetových periodikách stále horúca. Médiám navyše k ďalšej senzácii prispeli fanúšikovia Olympique Marseille, ktorí Kataláncom gratulovali.

Priaznivci celku, ktorý je úhlavným rivalom PSG a jeho duely s Les Parisiens sú aktuálne považované za francúzske Clásico, sa úspechu Barcelony nesmierne potešili. V stretnutí dvadsiateho deviateho kola Ligue 1, ktorý piaty tím tabuľky odohral proti Angers, to dali svetu náležite i na známosť. Pre úplnosť dodajme, že favorizované mužstvo Rudiho Garcíu napokon zvíťazilo po dvoch góloch Thauvina a zásahu Cabellu 3-0.

Štadión Orange Vélodrome navštívilo 33 954 fanúšikov, pričom niektorí z nich sa rozhodli vytvoriť pomocou písmen menšiu oslavnú mozaiku "Viva el Barca". Okrem tohto gesta však bolo plagátov vyjadrujúcich podporu mužstvu Luisa Enriqueho viac. Je nutné pripomenúť, že po výhe 4-0 s Barcou sa podarilo PSG poraziť aj práve Marseille, a to pomerom 1-5.

TIP | Domenech si nedá pokoj: Najhorší zo všetkých bol Messi

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com, mirror.co.uk

Mirakva

23
2017-03-12 09:49:06

Milé od nich :)

abstinent

17
2017-03-12 11:16:13

vidim ze nie vsetci su proti nam ,ale niektori s nami

Kico

8
2017-03-12 12:19:42

Ako vidím môj obľúbený hráč mimo Barcu (Payet) je v dobrom klube :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.