Barca pokračuje v procese analýzy, aby sa tím dostal k najlepšiemu možnému náhradníkovi za Luisa Enriqueho. Mundo Deportivo pred niekoľkými dňami avizovalo, že sa do najužšej štvorice dostali už iba Ernesto Valverde, Juan Carlos Unzué, Eusebio Sacristán a Ronald Koeman. Prišla ale už teraz chvíľa pre aktuálneho asistenta?

Ten sa podľa zdrojov katalánskeho periodika vyslovil, že by veľkú výzvu prijal, ak by mu túto úlohu zverili s presvedčením a dôverou. Celé to malo vzniknúť tak, že sa klub snažil zistiť, či by v prípade s takouto ponukou súhlasil. Odpoveď Juana Carlosa bola pozitívna a výzvu prijíma.

TIP | Isco sa vyjadril k záujmu Barcelony: Na toto sme zvyknutí

Tím tak teraz má minimálne jednu zaujímavú alternatívu. V prípade, že sa lepší kandidát nenájde, zaistí sa niečo ako kontinuita po Luisovi Enriquem, čo viacerých poteší, no iných možno aj poriadne naštve. Mnohí kričia, že aj napriek tomu, ak by sa sezóna vydarila, potrebuje toto mužstvo zmenu. S týmto tvrdením nemožno nesúhlasiť, otázkou však je, či by sa to nepodarilo v umiernenej forme aj aktuálnemu asistentovi.

Finálne rozhodnutie stále nepadlo. Je známa vec, že sa vedenie veľmi pozitívne pozerá hlavne na Ernesta Valverdeho, zatiaľ čo isté indície smerujú aj k tomu, že by sa do Barcelony mohol presunúť momentálne veľmi úspešný Ronald Koeman. Táto správa teda nehovorí o tom, že by mal byť Unzué už zvoleným, skôr o tom, že by túto ponuku, ako uvádza Mundo Deportivo, srdečne prijal, a to aj napriek tomu, čo si tento job vyžaduje.

Dôležitý bude apríl. Dvere sú otvorené v lige i Lige majstrov, no a keď to tímu vyjde, osobnosť Juana Carlosa Unzué určite vzrastie. Ak Barca naopak ale pohorí, len ťažko si vieme predstaviť, že by tím prebral asistent Luisa Enriqueho.

Pred vedením je tak ťažké rozhodnutie, výber nového kouča rozhodne ovplyvní Barcu na minimálne niekoľko sezón. Vedenie musí tvrdo pracovať, zatiaľ čo hráčom nezostáva nič iné, iba čakať a produkovať dobré výsledky.

zdroj: mundodeportivo.com forcabarca.sk
foto: mundodeportivo.com

fcbfan211

2
2017-03-28 16:58:14

to len mne sa zdá, že sa podobá na Simeoneho ? :D

Aexon

17
2017-03-28 17:02:57

ano oba maji černé vlasy :D

Jhonys

9
2017-03-28 17:10:07

ty už ty drogy neber..

Bramir

3
2017-03-29 00:22:51

Koeman bez debaty.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.