Carles Aleñá sa stal proti Granade šiestym futbalistom, ktorý debutoval v La Lige pod Luisom Enriquem. Už predtým sme mladíka videli v Copa del Rey, no teraz sa už pomaly dostáva aj k tomu, aby zbieral skúsenosti proti najlepším.

V útrobách Camp Nou sa už začína pracovať na tom, aby si Barca Carlesa definitívne poistila a nevznikla tak žiadna neočakávaná situácia. Chystá sa nový kontrakt.

TIP | VIDEO: Z chlapca sa stal muž

Klub má s rodákom z Mataró plán. Ten sa zakladá na tom, aby Barca B postúpila do vyššej súťaže. Ak sa tak stane, existujú 2 možné alternatívy. Tou prvou je to, že by v rezerve pokračoval aj ďalšiu sezónu, avšak s tým, že by dostával občasný priestor aj v A-tíme. Ak sa rezerve nepodarí dostať sa do Segunda A, tak by mohol hráč rovno do áčka.

Dobrou správou pre hráča je to, že mu Lucho verí, rovnako teda aj veľký kandidát na post jeho nástupcu, Juan Carlos Unzué. Technický sekretár Barcy navyše len pred niekoľkými dňami prízvukoval, že jeden z hráčov béčka by mohol budúcu sezónu hrávať už s Messim a spol. Možné je však aj to, že to bude niekto iný ako Aleñá a ten odíde na ročné hosťovanie.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com mesqueunclub.gr

Alirael

14
2017-04-04 11:18:13

Zaujimava motivacia, postupte v Becku do segunda division a obcas budes hrat v Acku, alebo ked nepostupite, pojdes mozno rovno do A

Taylor

27
2017-04-04 11:31:03

V podstate je, lebo si aj sám hráč dá dokopy, koľko je 2+2. Máš 19 rokov, budeš môcť hrať o rok dobrú súťaž, ak postúpiš s béčkom, no a šance dostaneš aj v áčku. Proste kontinuálny rozvoj, krok po kroku. Nepostúpite? Ideš do áčka a pôjdeš hosťovať niekam, kde sa ti nemusí páčiť, kde navyše možno odohráš 10 zápasov za sezónu. Tak teda? :)

Alirael

10
2017-04-04 11:37:18

obe tie moznosti zneju tak ze v kazdom pripade, vyzera to na pekny posun v najblizsom roku v pripade alenu

abstinent

8
2017-04-04 14:20:29

urcite by mal dostavat viac minut na ukor gomesa

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.