Priatelia, dnes Barcelona opäť raz ukázala, že odpisovať ju sa skrátka neoplatí! V tridsiatom treťom kole španielskej ligy sme si totižto dokázali podmaniť Santiago Bernabéu!

Treba podotknúť, že do zápasu sme nevstúpili vôbec dobre, súper nás dokázal prehrávať v strede poľa a z ich tlaku rezultoval vedúci gól Casemira. Nutné je však dodať, že tento defenzívny záložník rozhodne nemal ani len dohrať prvý polčas a podobný osud mohol postihnúť, dnes v skvelej forme hrajúceho, Marcela. Vyrovnať dokázal náš jedinečný Lionel Messi a po vyrovnávajúcom góle sa Barcelona razom stala lepším tímom na ihrisku.

V sedemdesiatej minúte urobil Luis Enrique jediné striedanie zápasu a miesto Paca Alcácera, ktorý spálil stopercentnú šancu, na pľac poslal Andrého Gomesa, ktorý odohral solídny zápas a ukázal sa ako dobrá voľba. Krátko nato poslal náš tím do vedenia exportnou strelou Ivan Rakitić a zdalo sa, že opraty zápasu držíme pevne vo svojich rukách, najmä keď zvážime, že kapitán Realu Madrid, Sergio Ramos, sa nechal hlúpo vylúčiť. Opak bol však pravdou a oslabený Real nám začal robiť v obrane vietor, ktorý rezultoval vo vyrovnávajúci gól z kopačky žolíka Jamesa Rodrígueza. Vtedy to opätovne do vlastných rúk zobral La pulga a po nádhernej kombinačnej akcií stanovil konečné skóre 2-3. Vyzdvihnúť okrem Lionela Messiho treba najmä Marca-Andrého Ter Stegena, ktorý tím skutočne viackrát zachránil a medzi troma žrďami doslova čaroval.

Gólové momenty nájdete tu.

Semafor nájdete tu.

zdroj: evysledky.com, forcabarca.sk

foto: archív evysledky.com

gabo7

2
2017-04-24 05:48:38

Dalsie tohto rocne legendarne vitazstvo,zo srdca gratulujem,dnes mam meniny a krajsi darcek som v zivote nedostal!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.