Futbalista v službách FC Barcelona Aleix Vidal, ktorý sa vážne zranil v dueli proti Deportivu Alavés po tvrdom strete s Theom Hernándezom, je opäť o krok bližšie k návratu. Katalánsky krajný bek publikoval pozitívnu správu na sociálnych sieťach.

Od okamihu, keď Aleix svojich fanúšikov a sledovateľov na sociálnej sieti Instagram informoval o tom, že už trénuje i s loptou, ubehlo niekoľko týždňov. Prostredníctvom funkcie Môj deň však krajný obranca zdieľa obrázky svojho progresu každý deň, pričom inak tomu nebolo ani dnes. "Cesta k návratu je opäť kratšia. Pokračujeme v práci," komentoval Vidal.

Futbalista si vytýčil cieľ, ktorý sa ešte pred nejakým obdobím javil ako nedosiahnuteľný. Bývalý zadák Seville by chcel byť Luisovi Enriquemu k dispozícii už dvadsiateho siedmeho mája vo finále Copa del Rey proti Deportivu Alavés, tímu, na ktorý vzhľadom na februárové zranenie najlepšie spomienky nemá. Je nutné doplniť, že v stretnutí neuvidíme sankciovaného Sergiho Roberta, a tak by za predpokladu, že by to Aleix stihol, bola šanca jeho nastúpenia v základnej jedenástke nesmierne vysoká.

Aleix Vidal prišiel na Camp Nou v minulej sezóne, no jej istú časť zmeškal pre trest od FIFA, ktorý mu hrať nedovoľoval. Keď sa k Luchovej dôvere prepracoval v tomto ročníku, prišiel smolný Theov zákrok a až do jeho samotného konca hráča odstavil.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Pavlajs

23
2017-05-11 09:18:28

Hlavně to neuspěchat. Já bych se nebál zkusit na pravo Digneho.

LaBrie

32
2017-05-11 09:24:08

Velmi som si ho oblubil, drzim mu palce nech sa dobre zotavi a stihne to finale CDR.

BarcaFan4502

8
2017-05-11 11:29:07

aleix hral na RB velmi dobre strasne mi pripominal daniho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.