Neymar si sarkastickým potleskom po vylúčení v zápase s Málagou vyslúžil tvrdý trest a svojmu mužstvu nemohol pomôcť v nasledujúcich troch dueloch. Brazílčan pre Bein Sports povedal, že sa zo svojich chýb musí poučiť.

Chyby sú tu nato, aby sme sa z nich učili

"Uškodil som si, ale z toho čo sa stalo, som sa veľa naučil. Myslím si, že druhá žtlá karta bola správna, bol to faul, išiel som po lopte príliš tvrdo. Neprotestoval som ani kvôli vylúčeniu, ale pre prvú kartu. Nemala byť udelená."

Leo Messi

"Je to môj idol a priateľ, mám to šťastie, že s ním môžem trénovať. Už som s ním štyri roky a každý deň sa od neho niečo naučím: ako udrieť do lopty, ako si dávať v zápasoch pozor... nie je z tejto planéty. Dúfam, že predĺži a zostane s nami."

TIP | Lemos prezradil, prečo odmietol Barcelonu

zdroj: football-espana.net

foto: hindustantimes.com

barcaaa

22
2017-05-11 20:24:09

myslím si ze to priatelstvo medzi neyom messim a luisom a zaroven to ze su na svojej pozicii pre mna najlepsi na svete ( ney skiller, messi dribler, mozog, boh, kral ...atd a luis hrotak ) robi s nasho utoku ten najlegendarnejsi v historii budme radi za kazdy zapas co mozeme pozerat s nimi troma v utoku a dufajme ze spolu budu hravat este dlho :)

BarcaFan4502

13
2017-05-11 21:20:07

dufajme ze buducu sezonu budu este lepsi ako po minule sezony

tunno

6
2017-05-11 23:18:21

Máme však mnoho zápasov kde nam útočná sila chýba. Messi je skôr ofenzívny záložník, Neymar zas krídelník a Suarez je v 16 tke potom jediny útočník a to je malo. Už dlho si myslím že klasickejsi útočník by nám pomohol viac ako kridlo. V clasicu sme hrali na ľavej strane aj bez Neymara veľmi dobre. Krajný obranca musel ísť s Pacom viac do stredu tak na krídle mal Alba s iniestom viac priestoru.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.