Dlhší komentár k zápasu proti Las Palmas nechal Andrés Iniesta, ktorý nešetril chválou na adresu Marlona.

Marlon

"Marlonovi za výkon v stretnutí treba pogratulovať, pretože v prvom tíme nie je jednoduché hrať a už vôbec nie tak ako to predviedol. Nie je jednoduché hrať na výjazde a za takých podmienok. Marlon odohral naozaj veľmi dobrý zápas. Ak hrá za prvý tím, to znamená, že má adekvátnu úroveň. Teraz musí mať aj naďalej ambície na to, aby sa zlepšoval. Treba očakávať, že stavať sa bude na hráčoch od nás."

TIP | Luis Enrique: Real čakajú ťažké zápasy


Zápas

"Ako mužstvo sme odohrali kompletný zápas. V prvom polčase sme sa prezentovali dobre a v druhom sme dokázali zareagovať na inkasovaný gól. Opäť sme získali kontrolu nad zápasom. Pred bránkou súpera sme boli efektívni, pritom išlo o nepríjemného súpera, ktorý rád drží loptu."

Real ešte môže zakopnúť

"Dosiahli sme cieľ a víťazíme v každom zápase. Musíme využívať všetky možnosti. Existuje šanca, že Real zakopne, no problém je v tom, že nezáležíme od seba. Realu zostali 2 zápasy a nám len jeden."

Zmluva pre Iniestu

"Teraz na budúcnosť nemyslím. Moja zmluva je platná ešte rok a som veľmi šťastný z toho, kde som. Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti. Teraz však musíme zakončiť ligu a získať pohár. Následne si odpočinieme, aby sme sa do budúcej sezóne vrátili naplno."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Teo07

31
2017-05-15 11:07:42

Ak Real neprehrá v stredu vo Vigu, tak je hotovo. Škoda zbytočne popúšťaných bodov s kadejakými dedinami.

melchiot74

20
2017-05-15 11:22:55

Bohužiaľ Vigo momentálne nemá na to, aby porazil Real. Dôkazom sú posledné výsledky, ale každý zápas je iný a môže sa stať čokoľvek. Osobne si myslím, že titul je nemožné dosiahnuť. Barca sa musí naučiť hrať celú sezónu a hlavne s celkami zo spodku tabuľky, lebo každý bod je dôležitý.

BarcaFan4502

15
2017-05-15 14:01:26

ked uz sevilla nezastavila real tak pochybuje ze celta

barca888

9
2017-05-15 15:18:34

Mne sa zdá pravdepodobnejšie že real dvakrát remizuje ako to že prehrá...

LaBrie

8
2017-05-15 15:57:04

V Malage urcite neprehraju, mozno si Malaga da pre istotu aj nejakeho vlastenca.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.