Hviezdny Neymar verí, že táto sezóna je najlepšia v jeho kariére a zároveň dúfa, že sa mu jedného dňa podarí získať Zlatú loptu. Každý hráč o tom sníva.

Neymar zabezpečil Barcelone cez víkend svojim hetrikom víťazstvo 4-1 nad Las Palmas a Katalánci sú tak stále v hre o titul. Celkovo strelil Brazílčan už 19 gólov a na konte má taktiež 20 asistencií, preto si myslí, že aktuálny ročník je jeho najlepším zo štyroch odohraných na Camp Nou.

"Je to pre mňa skvelá sezóna, dokonca si myslím, že najlepšia, odkedy som sem prišiel. Neviem, či som sa posunul na novú úroveň, pretože je ťažké to určiť, keď ste na ihrisku. Moja úloha bola stále rovnaká a to sa nezmenilo. Vždy som bral za tento tím zodpovednosť."

TIP | Nenápadný detail, ktorý Vám proti Las Palmas mohol uniknúť

Zlatá lopta

"Všetko, čo chcem, je hrať s najlepšími na svete - a najlepší zo všetkých je Messi. Áno, snívam o tom, že sa stanem najlepším, ale nenáhlim sa. Môže sa mi to podariť aj s pokojom a potichu. Každý hráč sníva o Zlatej lopte."

Comeback proti PSG

"Je to jedna z najlepších spomienok mojej kariéry. Budem si to pamätať celý život. Po zápase v Paríži som vedel, že by sme to mohli otočiť."

zdroj: goal.com

foto: goal.com

galibier

14
2017-05-16 16:26:06

ak Lucho vyhlasil ze Gomes hra momentalne tak na 30% svojich moznosti a preto ma pred sebou velku perspektivu a buducnost(mozno ,len nie som si uplne isty ci v Barcelone)tak si myslim ze aj Neymar zdaleka nedosiahol na to na co ma,naozaj si myslim ze ma podstatne na viac ako individualne tak teamovo,ale samozrejme chce to podporu spoluhracov,hlavne chalanov zo zalohy,potom bude utocny trojzubec v podani futaloveho kuzelnika-zabijaka-a genia naozaj fungovat ako ma a bude pre obrany superov neriesitelnym problemom.

BarcaFan4502

4
2017-05-16 18:38:39

neyova top sezona bola 14/15,v tuto sezonu to nieje to prave orechove,stale robi zbytocne klucky a straca loptu,nehodnotim na zaklade golov ale podla toho ako hra

jjnovo

0
2017-05-16 19:48:26

Kde je pan Pedo, aby tu napsal o tom jak je Ney sobecky a zbytecne klickuje a nehraje pro tym ale pro sebe. #tesim #pedo #kral #buh

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.