Hoci sa ešte stále čaká na meno nového trénera a vôbec nepoznáme oficiálne plány, FC Barcelona pomaly začína myslieť na novú sezónu. Počas tohto leta sa však hráči môžu tešiť na trochu viac oddychu ako tomu bolo v predchádzajúcich rokoch, kedže očakávaný dátum návratu do klubu je 12. júla.

Pre mužstvo Luisa Enriqueho končí sezóna 27. mája finále španielskeho pohára proti Deportivu Alaves a potom si hráči budú môcť vychutnať až 45 dní oddychu. Nový tréner sa navyše od začiatku bude môcť spoľahnúť na všetkých svojich futbalistov, samozrejme nepočítajúc letné prestupy. Tento rok sa nekonajú žiadne medzinárodné turnaje, preto Messi, Neymar a Suárez začnú prípravu s tímom.

Ďalšie plány Barcelony ale už budú o čosi intenzívnejšie. 19. júla odletia Katalánci do New Yorku, kde ich v rámci turné po Spojených štátoch čaká trojica súperov - Juventus, Real Madrid a Manchester United. Ak sa im podarí získať trofej Copa del Rey, v polovici augusta uvidíme ešte súboj o španielsky Superpohár. Nový tréner teda nebude mať v plánovaní predsezóny toľko voľnosti.

TIP | Hráčov čaká brutálna príprava v USA

zdroj: fcbarca.com

foto: fcbarcelona.com

BarcaFan4502

19
2017-05-18 10:29:11

hlavne nech si oddychnu a pripavia sa psychicky na dalsiu sezonu

Fazy

-1
2017-05-18 14:37:45

Treba aby si poriadne oddýchli a nemysleli na spackanú túto sezónu, pretože titul už je nenávratne stratený. Nech sa poriadne hlavne psychicky pripravia na novú sezónu a získajú v novej sezóne všetko čo sa len dá. Najdôležitejší bude titul, aby sme mohli posielať úškrny fanúšikom Realu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.