Zajtra sa koná vo viacerých mestách Európy veľmi zaujímavá udalosť. Múzejná noc neminie ani Barcelonu, takže rôzne múzeá a výstavy otvoria svoje brány po 20.00 a otvorené budú až do rána do druhej. V Katalánsku dostala táto akcia pomenovanie Nit dels Museus a nechýba v ňom ani zaangažovanie klubu FC Barcelona.

Múzeum na Camp Nou sa stalo jedným z posledných, ktoré sa pripojili na zoznam. Zajtra budú Katalánci oslavovať 25 rokov od zisku prvého Európskeho poháru, ktorý dosiahol legendárny Dream Team vedený Johanom Cruyffom a v múzeu nájdeme špeciálnu expozíciu, ktorá bude tomuto venovaná.

Túto noc však v múzeu objavíte aj 20 fantastických fotografií z tej noci, ktoré budú vystavené spoločne s piatimi obrazovkami, na ktorých bude premietaná cesta až na mýtické Wembley. Zobrazené budú aj fotky, ktoré odfotili socios. Poslednou, a tiež veľmi podstatnou a príjemnou informáciou je, že bude vstup na túto udalosť zdarma.

zdroj: md.com
foto: md.com archív

Johny10

4
2017-05-19 23:48:19

My sme za vstup dali 27,5 eura kazdy a zdalo sa nam to dost. Ale ked sme odtial vysli tak sme si povedali, ze by sme dali kazdy aj 50eur. Uzasne muzeum. Visca Barca ☺☺

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.