Anglické noviny The Sun publikovali rozhovor s útočníkom Manchestru City Gabrielom Jesusom, ktorý vysvetľuje, ako sa ho Neymar snažil presvedčiť k prestupu na Camp Nou.

Okolo mladého Gabriela Jesusa bolo minulé leto naozaj rušno a vyzeralo to tak, že jeho kroky budú z Palmeiras smerovať rovno do Barcelony. Po neutíchajúcich špekuláciach ale všetko dopadlo inak a brazílsky útočník si nakoniec vybral Premier League, kde sa za 32 miliónov eur pridal k mužstvu Pepa Guardiolu. Teraz vysvetľuje dôvody svojho rozhodnutia.

"Bolo ťažké, vybrať si klub. Neymar vie, aké to je, keď ste mladý hráč z Brazílie a chcú vás získať euróspke kluby. Hovoril mi o tom, aké to je v Barcelone, že počasie je podobné tomu v Brazílii. Váhal som trochu, pretože Barcelona je veľký klub, no uvedomil som si, že pokiaľ chcem ísť do veľkoklubu, mal by som hrať."

TIP | Smutný, no zaslúžený koniec Barcy v La Lige

Faktor Guardiola

"Manchester City mal o mňa naozaj vážny záujem a rozhodujúci bol tiež telefonát, ktorý som mal s Pepom Guardiolom. Každý vie, že je to veľký profesionál, stále ho spoznávam, ale je ešte lepším človekom. Je úprimný, čestný a skutočne ma zaujal."

zdroj: sport-english.com

foto: mancity.com

lovefootball

5
2017-05-24 20:02:59

Tuttomercato: Digne, very close to Inter Milan

BarcaFan4502

6
2017-05-24 22:09:02

Nwm ci by u nas jesus hraval ale hrac je to paradny

kopanakope

6
2017-05-25 08:24:22

hrával by, v B-tíme...potom by zplesnivel a dali by sme ho na hosťovanie do Elche, Gijonu alebo do Hamburgu...

MiskoTM

4
2017-05-25 10:15:45

Gabriel Jesus je podla mna jeden z dvoch troch a mozno najlepsi mlady hrac do 21 rokov na svete, ma potencial byt najlepsim kanonierom strednym utocnikom na svete, velmi mi pripomina Suareza, vie dat gol zo vsetkeho, a jeho technika rovnako ako Suarezva je vynimocna , niekedy kostrbata ale efektivna, ma vynimocnu schopnost davat goly, vždy sa prisposobi lopte a zakonci to hocijak spicom kolenom aj stehnom , to je ta kostrbatost o ktorej som pisal , není to ziadna elegancia ale je to efektivne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.