Vyvrcholenie španielskeho kráľovského pohára sa blíži a chorvátsky záložník už horí nedočkavosťou a chce, aby jeho tím proti Alavésu uspel. Barca totiž neuspela ani v lige, a ani v Lige majstrov, hráči teda majú zdravú motiváciu priniesť do klubu tento rok aspoň jednu trofej.

Ivan Rakitić v rozhovore pre chorvátsky plátok Onda Cero podotkol, že tím je plne koncentrovaný a pripravný vyhrať Copa del Rey proti Alavésu, ktorý ich však na začiatku tejto sezóny dokázal ozbíjať o body, navyše na Camp Nou.

"Sme 100%-ne pripravený na finále a chceme trofej vrátiť späť do Barcelony. Nikto totiž neprišiel k hráčom Alavésu a nepovedal im, že 'tu to máte, ste vo finále'. Pracovali veľmi tvrdo, aby sa sem dostali a nakoniec sa im to podarilo. Máme voči nim ten najvyšší rešpekt, bude sa jednať o komplikovaný zápas. Sú v dobrej forme a darí sa im. Myslím, že majú za sebou skvelú sezónu. My sme ale sústredení len na svoju robotu. Chceme odohrať dobré stretnutie, tešíme sa a toto chceme demonštrovať už od prvej minúty."

So suspendáciou Sergiho Roberta sa naskytá otázka, kto ho nahradí na pozícii pravého beka. Skloňovalo sa aj meno Chorváta a on sám je pripravený naskočiť na ľubovoľnej pozícii, len aby pomohol tímu.

"Tréner mi nič nepovedal, no budem hrať tam, kde to bude potrebné: brankár, krídelník... hocikde. Dôležité je, aby tím dokázal triumfovať," uzavrel.

zdroj&foto: sport-english.com

mikimi122

8
2017-05-26 20:51:53

Hlavne aby si ty a tvoji spoluhráči mali budúcu sezónu vynikajúcu formu a zajtra vyhrali CdR.

BarcaFan4502

0
2017-05-27 18:52:14

potesilo by ma keby raki vyskusal svoju tvrdu strelu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.