Zisk španielskeho pohára môže byť pre zverencov trénera Enriqueho skvelou bodkou za nie moc vydarenou sezónou. K tomu však najskôr musia vo finálovom zápase zdolať Alavés. Podarí sa im to? Ostro sledovaný súboj, ktorý sa odohrá na štadióne Vicente Calderón, si nenechajte ujsť v priamom prenose!

Ako vidí vyvrcholenie Copa del Rey najväčšia tipérska komunita? Borec augustusxxx jednoznačne, pretože na výhru Kataláncov v hendikepe 0:1 (kurz 1,43) naložil rovných 500 EUR! „Barcelona na súpera vybehne. Čakám hru na jednu bránku, možno aj nejakú tú penaltu. Posledný vzájomný zápas vyhral Messi a spol. 6:0, čo hovorí za všetko. Skončiť bez pohára by bolo pre Barcu veľkým fiaskom ...“ Súhlasíte?

Stratég farka1 našiel hodnotu v tom, že Alavés dá gól. „Hráči Deportiva nehrajú vôbec zlé a ofenzívne manévre zakončené trefou im vôbec nie sú cudzie. Je to predsa finále, takže rozhodne neočakávam, že by v desiatich stáli na šestnástke a len odkopávali. Navyše barcelonská defenzíva rozhodne nepôsobí skalopevne.“ Necháte sa inšpirovať pri kurze 2,06?

Nahliadnite aj vy do tajov najväčšej tipérskej komunity a využívajte veľké množstvo výhod plynúcich z členstva. Ešte nie ste zaregistrovaný? Nevadí, môžete tak spraviť TU a okamžite získate vstupný bonus až 999 EUR!

BarcaFan4502

3
2017-05-27 18:56:00

myslim si ze dnesny vysledok bude 2-1/3-1 pre nas aj ked alaves moze prekvapit

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.