Carles Aleñá je v Barcelone šťastný. Stredopoliar rezervy Blaugranas zanechal na sociálnych sieťach po tom, čo klub oficiálne odprezentoval správu o predĺžení spolupráce, odkaz, ktorý o tom hovorí sám osebe.

Carles Aleñá je dohodou, za ktorou stoja reprezentanti direktívy FC Barcelona a jeho zástupcovia Iván De la Peña a Carles Puyol, nadšený. Aleñá, ktorého kontrakt bol platný ešte jeden rok, sa s Barcou dohodol na ďalšie tri sezóny, berúc do úvahy fakt, že jeho pôsobenie bude v prípade presunu do áčka Barcy ešte o dva ročníky dlhšie.

Stredopoliar z mesta Mataró sa aktuálne nachádza spoločne so svojimi spoluhráčmi na Ibize, kde si užíva zaslúžené voľno po postupe do druhej najvyššej španielskej ligy. Práve odtiaľ aj poslal svojim fanúšikom odkaz. "Som nesmierne šťastný. Vždy som tu chcel ostať. Teraz už len pracovať, aby som naplnil svoj sen! Ďakujem vám všetkým! FORÇA BARÇA," napísal Aleñá, v ktorého prípade tak už budeme čakať len na podpísanie kontraktu. Slávnostný akt by sa mal udiať po stredopoliarovom návrate z dovolenky.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Mirakva

12
2017-06-28 17:43:18

Zostane tu !

abstinent

0
2017-06-28 20:32:49

som rad ze aspon alena tu ostane kedze nase vedenie rozpredava la masiu za akciove ceny

dominiq

1
2017-06-29 01:28:33

Konecne aj nejaka dobra sprava :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.