Slovenské futbalové kluby štartujú svoju púť v pohároch. V Európskej lige sa predstaví trojica Slovan, Ružomberok a Trenčín. Ako si budú počínať? Belasí začínajú na pôde arménskeho Pjuniku Jerevan. Liptáci cestujú do Srbska, kde natrafia na Vojvodinu. Partia trénera Martina Ševelu ako jediná odohrá úvodný zápas na domácom štadióne proti Torpedu Kutaisi. Ktorý z tímov uspeje? A aké šance dávate slovenským zástupcom na postup? Tipnite si a priebeh stretnutia využite v live stávkach!

Člen najväčšej tipérskej komunity Wereska sa vyjadril k zápasu Ružomberčanov nasledovne: „Tento tip je hlavne proti Ruži. Rozdieloví hráči jej odišli a nepodarilo sa ich adekvátne nahradiť, takže kvalita kádra dosť upadla. V Srbsku sa hrá vždy nepríjemne, očakávam výhru domácich.“ Tiež sa zveziete pri kurze 1,57?

Stratég zab144391 našiel hodnotu v kurze 1,55 na výhru futbalistov spod hradu Matúša Čáka. „Torpedo tvoria výhradne gruzínski hráči. Vlani skončilo v domácej lige na treťom mieste. V európskych pohároch hralo naposledy v roku 2013, keď vypadlo so Žilinou. Trenčín má v EL väčšie ambície ako Kutaisi a o svojom postupe by mohol rozhodnúť už v prvom zápase.“

Nahliadnite aj vy do tajov najväčšej tipérskej komunity a využite veľké množstvo výhod plynúcich z členstva. Vyskúšajte napríklad populárnu Tiket arénu, v ktorej tipéri zverejňujú svoje tikety. Ešte nie ste zaregistrovaný? Môžete tak spraviť TU a okamžite získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.