Slovenské tímy bojujú v pohárovej Európe o postup. Druhé predkolo má už veľmi blízko Trenčín, ktorý v prvom zápase rozbil Torpedo Kutaisi (5:1). Slovan Bratislava si počínal tiež výborne, keď v Jerevane vyhral nad domácim Pjunikom v pomere 4:1. Najťažšiu úlohu má pred sebou Ružomberok. Ten v Srbsku prehral s Vojvodinou 1:2 a doma musí ešte poriadne zabojovať. Podarí sa prekĺznuť do ďalšej fáze všetkým slovenským zástupcom? Rozhodujte o osude jednotlivých stretnutí v akčných live stávkach a zabojujte o parádne výhry!

Sedlik94 vo svojej analýze očakáva zakopnutie futbalistov spod hradu Matúša Čáka. „Trenčín má v kádri veľmi mladých hráčov a jeho šírka nie je ideálna. V Gruzínsku môžu zverenci trénera Ševelu prehrať aj o 3 góly. Kutaisi nie je až také zlé mužstvo a doma bude chcieť určite vyhrať,“ zanalyzoval výhru Torpeda bez remízy v kurze 2,64. Ako to vidíte vy?

S prekvapivým tipom vyrukoval RedCard, ktorý si myslí, že zápas skončí remízou pri kurze 7,70! „Je otázne v akých zostavách oba kluby nastúpia. Očakávam, že zápas už bude poňatý skôr ako prípravný.“ Skúsite šťastie s tipérom?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí.

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Zapojte sa, získajte super výhody a vstupný bonus až 999 EUR!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.