Už trinásteho augusta, v deň, ktorý tentoraz pripadá na nedeľu, sa na Camp Nou uskutoční prvý duel dvojzápasu o zisk Španielskeho superpohára. V tohtoročnej edícii tejto prestížnej súťaže sa v ňom predstaví FC Barcelona, víťaz Copa del Rey, proti šampiónovi La Ligy Realu Madrid.

Španielsky superpohár, to je súťaž, v ktorej sa obzvlášť darí barcelonskému vicekapitánovi a jej hviezdnemu argentínskemu útočníkovi Lionelovi Messimu. Rodák z Rosaria v tomto pohári zaznamenal už dvanásť presných zásahov a jeho obľúbenou obeťou je práve Real.

Desiatka blaugranas sa proti Los Blancos presadila päť ráz, tri zo svojich gólov do siete úlavného rivala zaznamenala v roku 2011 a ďalšie dva o dva roky neskôr. Svoj ohromný strelecký inštinkt preukázal Leo i proti Sevilli, ktorej v rámci Supercopa de España strelil štyri góly, a Bilbau, ktoré si to odnieslo trikrát.

Z tridsiatich titulov, ktoré počas svojej kariéry získal, sa zrodilo v Španielskom superpohári až sedem z nich. Samotný Messi sa výrazne podieľal na každom jednom a FC Barcelona sa bude snažiť pomôcť ku jeho ovládnutiu aj tento rok. Čakanie si spoločne skráťme videom, na ktorom si môźete vychutnať všetky jeho góly v súťaži.

Zdroj: fcb.com
Foto: fcb.com

Aexon

17
2017-08-10 16:56:21

král je jeden =)

abstinent

9
2017-08-10 18:40:57

a nevola sa ronaldo :DDDDD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.