Katalánsky gigant stále pracuje nad príchodom nových posíl. Po uzavretí prestupového leta Barca analyzuje príchod ďalších hráčov. Jedným z nich je aj francúzsky záložník Maxime López.

19-ročný futbalista si získal rešpekt v športovom oddelení Barcelony a už v minulej sezóne ho skauti klubu sledovali. Výsledky pozorovaní sú veľmi sľubné, pretože hráč patril medzi objavy minuloročnej Ligue 1. V súvislosti s tým sa klub s predstaviteľmi hráča kontaktoval, aby sa zistil možný záujem prestúpiť do hlavného mesta Katalánska.

Denník Mundo Deportivo píše, že predstavitelia Blaugranas sa vo Francúzsku stretli s agentom hráča, aby situáciu preverili. Nešlo však o rokovania o prestupe. Zámerom klubu je s hráčom nadviazať kontakt a preveriť, koľko klubov o jeho služby vlastne má záujem. V Barcelone prevláda názor, že López je fanúšikom klubu a jeho vzorom je Andrés Iniesta. Preto aj odpoveď agenta bola pozitívna: Maxime by na Camp Nou rád hral.


Olympique Marseille vie, že Maxime López má veľký potenciál a vie aj o záujme FC Barcelona a ďalších klubov. Aj preto Športový riaditeľ tímu Andoni Zubizarreta s hráčom len minulý rok predĺžil zmluvu až do 30. júna 2021. Mundo Deportivo však píše, že Barcelona futbalistu dokáže kúpiť, stačí predstaviť adekvátnu ponuku. Ale o tejto kúpe je v súčasnosti priskoro hovoriť. Katalánci možný prestup zvažujú až po skončení tejto sezóny.

TIP | Barcelona požaduje zmeny na prestupovom trhu


zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Nalim

15
2017-09-07 16:08:03

Na svoj vek futbalovo vyzerá výborne. Pripomína mi hru Xaviho. No zase min. 80 m. Začne súperenie klubov oňho.

radinho

30
2017-09-07 16:08:40

Myslím že Aleňa by mal dostať šancu .

kubakout

9
2017-09-07 17:54:24

Možná před koupi by se měl někdo zamyslet jestli nemáme přebytek založníků, kteří by se měli rozloučit s klubem.
A kdyz ho koupíme možná moudrý krok, určitě ho pošleme na hostovačku aby mohl hrát a my dame prostor našim z akademie.

NajoTv

9
2017-09-07 20:03:49

Podľa mna by sme ho mali kupiť v zime a obratom poslať späť do Marseille na hosťovanie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.