Tréner Atlética Madrid absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším prestížnym súbojom proti FC Barcelona, prvýkrát na Wanda Metropolitano.

Diego Costa

"Trénuje a keď dostane šancu pomôcť svojim spoluhráčom v dosahovaní cieľov, vždy si vie poradiť."

Najdôležitejší zápas

"Dôležité zápasy sme už hrali, zajtrajší zápas je jednoducho ďalším v rade. Barcelona je však v dobrej forme, hrá presvedčivo. S neprítomnosťou Neymara si poradila, nahradila ho a pokračuje v súperení. Hráči Barcelony majú ten klub v krvi a súperi to vidia."

Messiho dôležitosť

"Messi je rozhodujúci. Jednou akciou dokáže rozhodnúť o osude zápasu. V lige sme nad Barcelonou nikdy nevyhrali, ale vždy sme s ňou dobre súperili. Dúfam, že v strieľaní gólov budeme efektívni."

Reprezentácia Argentíny

"Bol som pokojný, pretože som vedel, že všetko sa skončí dobre. Messi zahral tak ako všetci Argentínčania chceli a tým, ktorí v neho neverili ukázal, že je najlepším hráčom sveta."

Griezmann

"V posledných rokoch hral na rôznych pozíciách a v poslednej sezóne sa na hre toľko nezúčastňoval, aby zas strieľal viac gólov. Je pre nás veľmi dôležitý a čím je viac oddýchnutý, tým lepšie pre nás. Možno sa mu po boku útočníkov ako Torres, Gamairo či Vietto hrá lepšie. Aktuálne hráva s Correom, ktorý sa na hre zúčastňuje viac. Correa má formu a zajtra bude hrať."

Trávnik

"Nie som záhradník, ale tréner. Keď ma pozvete k sebe domu, budem jesť pri vašom stole a použijem vaše taniere položené na obruse. Keď prídete vy ku mne, budete jesť z mojich tanierov pri mojom stole. Ak budem u vás, nebudem si vyberať, z ktorého taniera sa najem, využijem len ten, ktorý mi ponúknete. Z tohto dôvodu je jedno mužstvo domáce a druhé hosťujúce."

Únava

"Suarez sa z reprezentačnej prestávky vrátil vtedy, keď aj Godín a Gimenez. Messi v Ekvádore nasadol na najskorší let a to o jeho profesionalite hovorí veľa. Hráči sú na cestovanie zvyknutí, budú bojovať, hoci by boli unavení."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

mikimi122

35
2017-10-13 18:30:40

Múdre slová od sympatického človeka.

buldozer

21
2017-10-13 19:33:47

To on vzdy takto hovori pred zapasom. Ale po hvizde zacnu rubat hlava nehlava. :)

Roman7

25
2017-10-13 18:50:39

inymi slovami oracina jak kokot

Teo07

1
2017-10-13 18:58:00

:-DDD

Fluxor

2
2017-10-14 01:29:26

Řezničina to bude, ale kdo si za ty roky pod "sympatickým" ( LOL kkt to fakt napisal) trenérom nezvykl :)

emiliano

0
2017-10-14 08:31:32

Je to sympaťák a tréner, ktorého mám rád. Patrí do radu vášnivých, energických a emóciami nabitých trénerov, ako Sampaoli, Conti, Mou, Klopp, Pep. Vedia svojich hráčov nabudiť, a to tréneri majú robiť. Náš tréner je z iného súdka - pokojný, rozvážny. Niektorí hráči majú radi jedných iní druhých. Uvidíme, je to prvý zápas v lige s tak silným súperom.

BarcaFan4502

1
2017-10-14 16:09:18

dnes musime vyhrat max remizovat aby sme udrziavali naskok pred realom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.