Tlačovku pred zápasom proti Atléticu Madrid má za sebou aj tréner FC Barcelona, Ernesto Valverde.

Zápasy proti Atléticu sú vždy ťažké

"Zápasy proti Atléticu vždy vyčnievajú kvôli ich dôležitosti a histórii zápasov. Úroveň týchto zápasov ako v La Lige, tak aj v Lige Majstrov či Copa del Rey má za následok, že zajtrajší zápas bude dvojnásobne ťažký. Narazíme na tím, ktorý bojuje o titul a vieme, ako dôležitý ten zápas bude."

Simeone dnes komentoval stav trávniku na Wanda Metropolitano tak, že ho porovnal k stolovaniu.

"Prispôsobíme sa menu, tanierom, všetkému..."

Iniesta

"Včera normálne trénoval, dnes takisto a dúfame, že bude k dispozícii. Uvidíme či bude hrať, ale počítame s tým, že sa tak stane."

Messiho niektorí spochybňujú aj po zápase proti Ekvádoru

"Ak takí sú... Hovorím ak, pretože sa domnievam, že veľa ich nebude. Ak niekto niečo predvádza dlhodobo, časom prestane udivovať, ale ten zápas bol pre Argentínčanov veľmi dôležitý. Chceli, aby Messiho bolo vidieť, to sa aj stalo a to ešte takým spôsobom. Úprimne, nemyslím si, aby ho niekto ešte spochybňoval."

Barcelone sa po repre brejku veľmi nedarí

"Veľa z nich hralo vo veľmi dôležitých zápasoch, ale to isté sa týka aj hráčov Atlética. Ak by sa jednalo o iného súpera, s menším počtom reprezentantov, možno by ma to znepokojovalo o niečo viac. Všetci však vieme, aké je Atlético nebezpečné. Hráme na výjazde a musíme byť veľmi koncentrovaní, čo nám pomáha."

Griezmann do Barcelony?

"Je to skvelý hráč, zajtra si na neho musíme dať pozor. Má dobré strely a vzhľadom na svoje prednosti by zapadol do mnohých tímov. V súčasnosti hrá v Atléticu a my to rešpektujeme tak, ako by sme chceli, aby rešpektovali aj našich hráčov."

Aký náskok pred súpermi by ťa neznepokojoval?

"7 bodov náskoku a 2 zápasy do konca."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

radinho

18
2017-10-13 22:42:22

Griezmanna si vie viacero ludí predstaviť v Barce a mali by sme nepredvídateľný útok pretože by sme mali viacej možností v rotacií.

BarcaFan4502

1
2017-10-14 19:37:37

griezmann by mohol hrat na kridle.

MAESTROOO

16
2017-10-13 23:10:13

Tak Grizzu by bol parádny Suarež vykonnostne pomaličky ale isto odchádza má nato aj svoj vek kdežto Griezmann ma idealny vek pozna ligu myslim že by to bol super nakup !

tominno9

28
2017-10-14 09:21:15

Ja nerozuiem tymto vasim zvastom o veku hracov, si uvedomte ze 30 rocny utocnik-hrot nie je z daleka pred dochodkom! Priklady: Ibra, Drogba, Inzaghi, Van Persie, CR7 a mnohi dalsi, ktori vo veku 30 a viac ziarili, tak uz prestante odprevadzat Suareza a inych cerstvych 30nikov do dochodku!

radinho

2
2017-10-14 16:41:10

Je to len dočasná klesnutá forma Suareza ale strelí gól a zase bude sypať do súperových brániek :)

quentin

6
2017-10-14 15:53:53

...a najlepšie bolo nakoniec...,že 7 bodov náskok a 2 kolá dokonca:D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.