Dvadsať zápasov za sebou na španielskej scéne nedokázalo Atlético poraziť Barcelonu. Naposledy sa to madridskému celku podarilo v polovici februára 2010. Od tej doby sa to zaseklo. Dve remízy v domácom superpohári, jedna v Copa del Rey a tri v La Lige. Zvyšok (14 zápasov) bolo v réžii Kataláncov. Pridajú Blaugranas ďalší triumf? Šláger ako lusk si nenechajte ujsť v priamom prenose na TV Tipsport!

Víťazstvo hostí očakáva drvivá väčšina najširšej tipérskej komunity. Madridčanom alebo remíze verí iba zlomok tipérov. Čo tipujete vy?

Kosi87 posiela do hry výhru Barcelony v kurze 2,67. „Atléticu sa moc nedarí v Lige majstrov, kde má po dvoch zápasoch jediný bod a teraz musí vyhrať v Karabachu. Oproti tomu Barca doma hostí Olympiakos. Toto bude podľa mňa s časom na regeneráciu faktor, ktorý pomôže hosťom zvíťaziť.“ Stotožňujete sa s jeho analýzou?

V prospech Messiho a spol. hovorí aj tohtosezónna ligová bilancia. Sedem zápasov, sedem výhier a skóre 23:2! Atléti sú na tom o poznanie horšie, aj keď ešte neprehrali, no na lídra strácajú už šesť bodov! Inkasovali len štyrikrát a zároveň dokázali streliť iba dvanásť gólov.

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených stratégov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje výbery? Zaregistrujte sa a užívajte si všetky príležitosti najširšej komunity tipérov so vstupným bonusom 999 EUR!

zdroj: tisport.sk
foto: facebook

Marian

4
2017-10-14 16:29:18

Pre úplnosť, v lige majstrov nás vyradili raz či dokonca dvakrát, takže dokážu nás aj poraziť. Dnes ale vyhráme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.