Futbalisti Blaugranas vo svojich pozápasových komentároch spomenuli predovšetkým to, že boli veľmi blízko víťazstva a zrejme si tri body aj zaslúžili.

Luis Suarez

"Všetci vedia, že Atlético veľmi dobre bráni a má skvelého brankára. Cítime, že v druhom polčase sme si zaslúžili viac. Zúčastniť sa na hre je však ťažké. Musel som pracovať nad pohybom po trávniku. Väčšinu zápasu sme prehrávali a kvôli tomu to bolo ťažké. Musíme sa s tým zmieriť, myslím, že sme mali viac gólových šancí, než súper. Môj gól zabezpečil, že sme neprehrali. Dúfam, že takých bude viac."

Marc-André ter Stegen

Strela Saula

"Je ťažké chytiť takú loptu. Išlo o veľmi zložité stretnutie. S remízou sme spokojní, hoci sme mohli získať aj niečo viac ako len remízu."

Zápas

"Zo začiatku sme sa držali na lopte. Súper čakal na naše chyby a podarilo sa mu skórovať. Za stavu 0:1 je nájsť riešenia oveľa ťažšie, pretože pred sebou máte zatiahnutého súpera. Ide o viac než zaslúženú remízu."

Predvídateľné Atlético

"Ak hráte tento zápas, môžete si byť vedomý toho, čo vás čaká. Mali sme dobré príležitosti, predovšetkým v druhej polovici zápasu."

Trefeo Zamora

"Jediné, čo ma zaujíma, sú naše víťazstvá. Pokiaľ na konci budem môcť ašpirovať na titul brankára s najmenším počtom inkasovaných gólov, tým lepšie. Solídnu hru v obrane musíme udržať aj naďalej."

Jordi Alba

Zápas

"Myslím, že mužstvo odohralo skvelý zápas aj napriek únave. Chceli sme vyhrať, ale výsledok nie je taký zlý. Keď sme vyrovnali, boli sme blízko k výhre, pretože Atlético bolo dosť unavené a mali sme veľa šancí."

Piqué

"Každý si môže urobiť svoj názor. Gerard sa od toho všetkého izoluje. Nemyslím si, že by sa k tomu ešte mal vyjadrovať. Ľudia vyjadrujú svoj názor aj na reprezentáciu, takisto aj v Barcelone. Každý má právo na svoj názor."

Barca v katalánskej lige?

"Dnes si to neviem predstaviť, hráme v španielskej lige a v žiadnom momente som nad tým nepremýšľal."

Gesto Suareza pri oslave gólu

"Je veľa spôsobov ako osláviť gól. Každý oslavuje tak ako chce. Nebudem sa púšťať do diskusií, či je to dobré alebo zlé. Takisto robím veci, ktoré sú dobré alebo zlé. Záleží na tom, z akej strany sa na to pozeráme. To sa musíte spýtať jeho, na Luisa nie sme v žiadnom prípade nahnevaní. Dnes nám zabezpečil bod a môžeme o ňom hovoriť len samé pozitíva."

zdroj: sport.es marca.com
foto: sport.es

GabrielSVK

31
2017-10-15 10:28:24

Tá Suarézova oslava sa mi páčila :D

radinho

22
2017-10-15 10:39:47

Gomés nemá technické prednosti aby hral na krídle , ale ako náhle hral v strede tak to bolo omnoho lepšie .

BarcaFan4502

1
2017-10-15 10:41:56

prenho aj pre fanusikov je najlepsie keby hral nikde.

radinho

9
2017-10-15 10:43:32

Vieš tak tréner vie lepšie ako ty koho má a koho nemá dať do zostavy lebo keby si vedel lepšie ty tak ty by si trénoval .

radinho

12
2017-10-15 10:42:21

A po jeho prihrávke dal skoro Suaréz góla keby mal o 3 cm dlhšie prsty na nohách :D

babuca03

0
2017-10-15 11:09:48

Presne tak dobre si mu to povedal

babuca03

7
2017-10-15 11:08:39

Krídlo mu nesadlo ale potom to bolo o niečom inom, tréner nie je PAKO vie že to nebolo dobré , skúša, vymýšľa myslým že toto mužstvo ešte len ukáže svoju silu

Johny18

9
2017-10-15 11:19:27

ja som celkom spokojný síce sme stratili prvé body ale posledných 30 minút a hlavne po prestriedaní sme mali jasne navrch atletico odišlo kondične. Gomes ako prešiel na andresov flek tak hral o 3 triedy lepšie ako na tom pravom krídle kde to delo neskutočne oživil. všetky striedania boli výborné ale ten paulinho mohol prísť o 5-10 minút skôr ale je super že teraz máme lavičku ktorá može rozhodnúť takýto zápas.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.