Aj tréner Atlética Madrid mal po zápase proti Barcelone na Wanda Metropolitano dobré pocity. O svoje názory sa podelil na tlačovke po zápase.

Analýza stretnutia

"Pre mňa išlo o úžasné stretnutie. Stretli sa dva tímy s odlišnou charakteristikou. Prvý polčas bol v našom podaní veľmi dobrý, veľmi dobre sme bránili a brankár súpera zohral kľúčovú úlohu. V druhom polčase, cez 15-20 minút súper veľmi dobre útočil a angažoval vyšší počet hráčov, čo malo súvis s hľadaním vyrovnávajúceho gólu. Nebránili sme úplne zle, ale neboli sme schopní vyjsť do protiútoku, aby sme zápas uzavreli."

Saul

"Je to chlapec, ktorý sa dobre rozvíja a pre nás je veľmi dôležitý ako teraz, tak aj v budúcnosti. Dúfam, že sa bude aj naďalej zlepšovať. Zlepšil sa, nabral na sile, každým dňom je z neho väčší profesionál."

Messi

"Odohral neuveriteľný zápas. Mohli sme si všimnúť, že nebezpečenstvo sa tvorilo vtedy, keď lopta išla cez neho. Štadión je úžasný, atmosféra bola skvelá. Zahrali dva skvelé tímy a imponujúci Messi. Cestovaním sa neunavil tak ako by niektorí očakávali."

Atlético

"V prvom polčase sme sa cítili veľmi dobre, mali sme jasné šance a súper nebol až na jednu Messiho akciu nebezpečný. V druhom polčase na nás súper veľmi tlačil a nemohli sme hrať na protiútoky. Najväčšia škoda je práve to, že sme nemohli hrať na protiútoky, pretože súper nám prostredníctvom prihrávok znemožnil zbierať lopty. V pamäti mi ale zostane prvý polčas, ktorý bol veľmi dobrý."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

adriano

33
2017-10-15 15:22:54

Velmi dobry a rozumny trener tak ako aj valverde.Vcera to bol pekny zapas a ten stadion maju fajt spickovy a aj ich fanuskovia vedia vytvorit paradnu kulisu.

Cingi

5
2017-10-16 07:02:04

voľakedy som ho nemusel, ale konečne jeden z mála, ktorý vie byť aj objektívny

petrarcha

1
2017-10-16 07:56:36

Nabuduce povie nieco proti Barcelone a zas ho nebudes musiet. :D

123456

0
2017-10-16 21:07:54

:::::::

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.