Barcelona exceluje v domácej súťaži aj v Lige majstrov. Po nerozhodnom výsledku s Atléticom Madrid čaká na Kataláncov povinná jazda v súboji proti Olympiakosu. Zaznamená Messi a spol. trojbodový zásah v treťom zápase skupinovej fázy milionárskej súťaže? Spestrite si priebeh zápasu v live stávkach a zabojujte o skvelé výhry!

Ako vidí toto stretnutie vo svojej analýze stratég kubsa z najväčšej komunity tipérov? „Pozeral som zápas proti Atléticu a s hrou Barcelony som bol spokojný. Blaugranas majú v Primera División po 8 odohratých zápasoch skóre 24:3, takže obrana šlape na výbornú. Olympiakos je zatiaľ bez bodu s bilanciou 2:5. Tie dva góly strelil v domácom zápase proti Sportingu. S Juventusom vyšiel gólovo naprázdno a vystrelil len dvakrát na bránku. Tipujem, že Olympiakos neskóruje,“ napísal. Zveziete sa tiež pri kurze 1,65? Tento, ale aj množstvo ďalších tipov od skúsených tipérov nájdete v populárnej Tiket aréne. Nahliadnite do nej aj vy a nechajte sa inšpirovať!

Chceli by ste sledovať tisícky priamych prenosov z najlepších líg sveta a k tomu si užívať množstvo skvelých výhod najväčšej tipérskej komunity? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 999 EUR.

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

BarcaFan4502

4
2017-10-18 16:54:27

verim ze to bude lahky zapas a ze supera k nicomu nepustime.

LIO11

4
2017-10-18 19:07:40

papierovo lahký zápas, no v LM vedia aj slabšie mužstvá prekvapiť,takže musíme ísť do plných,hoci verím, že ich v pohode dáme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.