Tréner FC Barcelona tlačovke po výhre nad Olympiakosom priznal, že jeho tím bol v niektorých fragmentoch zápasu pod tlakom. Zároveň uviedol, že je na svojich zverencov hrdý z dôvodu rozumného využívania voľného priestoru.

Zápas

"Sme spokojní, zvíťaziť v Lige Majstrov nie je jednoduché. Súper bránil v blízkosti pokutového územia a zaskočiť nás chcel z protiútokov. Neskôr sme dostali červenú kartu a v ofenzíve sme už tak nemohli hrať. V týchto prípadoch opadne rytmus. Vo všeobecnosti som však spokojný, pretože v druhom polčase sa nám aj napriek oslabeniu podarilo zápas otvoriť."

Ťažkosti

"Súper myslel na to, aby neriskoval. Za stavu 0:1 čakal vzadu a chcel využiť nejakú šancu hoci v posledných minútach. Je to logické. My sme chceli streliť druhý gól, ale hrali sme v oslabení, nemohli sme urobiť viac, pretože protiútoky súpera boli nebezpečné. Druhý gól sme nakoniec dali a potom ešte aj tretí."

Messi

"Dúfam, že ešte v tejto sezóne dosiahne hranicu 200 gólov. Jeho výsledky potvrdzujú to, čo vidíme dennodenne. Neustále láme ďalšie rekordy."

Tabletka počas zápasu

"Neviem, či vzal tabletku s glukózou. Pokiaľ to zapríčinilo, že lopta padla do siete, nech tie tabletky berie dennodenne. Tabletky s glukózou sú však medzi hráčmi bežné."

Piqué

"Mal som na mysli inú zmenu, myslel som Suareza. Hráčov som však nechal na trávniku pre prípad, ak by došlo k vyrovnaniu. Chcel som mať silný tím. Piquého akciu som nevidel a neviem, či sa lopty dotkol rukou, no myslím si, že zahral inštinktívne. Nemyslel na to, že kartu už má."

André Gomes

"Hral na mnohých pozíciách. Pomáha nám takticky, dobre strieľa a chceme, aby ukázal svoje prednosti. Veľmi nám môže pomôcť. Nerozumiem, prečo v Barcelone spochybňujú toľkých hráčov."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Bachy

20
2017-10-19 10:45:25

Keby Gomes aspoň raz ukázal nejaký výkon tak by sme ho nespochybňovali ale on ešte neukázal absolútne nič ja sa cítim fakt bezmocne čo tí tréneri na ňom vidia lepšie oproti denisovi ? To že má viac CM ?

buldozer

11
2017-10-19 11:55:53

Gomes ich stal 15x viac nez Denis a nedokazali ho predat. Podla mna ho nechavaju hrat aby nepadol cenou na nulu a v dalsom prestupaku mohol byt predany.

BarcaFan4502

-2
2017-10-19 17:40:09

minule som ho tu skritizoval a polka uzivatelov sa do mna pustila ze nemam pravdu.

emiliano

4
2017-10-19 12:44:25

Myslím si, že Gomes má len jeden problém - na začiatku sa nechytil, vie, že je spochybňovaný, počuje aj občas pískot a stratil sebadôveru.On sa bojí niečo urobiť, aby to nepokazil a tak prihrá vždy naisto. Ak všk tréneri za ním stoja, tak preto, že ho vidia na tréningu. Bolo by treba dať mu viac minút vonku, ak sa nechytí, tak to už nepôjde. Pique dostane trest, Masch je polovičný, Vermelen zranený, máme len Umtitiho a môže sa stať, že Gomes najbližšie bude hrať stopéra.

jokerito

2
2017-10-19 12:52:43

Vermalen je zasa zraneny?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.