V stredajšom zápase tretieho kola skupinovej fázy Ligy majstrov dostal Piqué dve žlté karty a bol prvýkrát v prestížnej európskej súťaži predčasne poslaný pod sprchy.

Stredný obranca videl prvé kartové napomenutie už v 10. minúte za taktický faul a tesne pred polčasovou prestávkou prišla aj druhá žltá karta, tento raz za hru rukou pri snahe streliť gól. Piqué má v Lige majstrov na konte celkovo dvadsať žltých kariet, no vôbec prvýkrát opúšťal ihrisko skôr ako jeho spoluhráči.

30-ročný Katalánec nazbieral v doterajších trinástich zápasoch sezóny šesť žltých kariet, z toho až tri za nedovolenú hru rukou. Prvýkrát takáto situácia nastala v boji o španielsky Superpohár s Realom Madrid, pričom potom sa opakovala ešte v konfrontácii s Deportivom Alavés a teraz proti Olympiakosu. Stojí za pripomenutie, že v dôsledku tohto vylúčenia Piqué svojmu tímu v odvete v Grécku nepomôže.

zdroj: mundodeportivo.com

video: youtube.com

daniel19

8
2017-10-20 15:54:38

Pokiaľ budeme hrať tak dobre ako sme hrali teraz, nemyslím si ze bude jeho strata citeľná, navyše je tu stále Mascherano

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.