V španielskej lige sa schyľuje k duelu doteraz najlepších tímov sezóny. Prvá Barcelona sa predstaví na pôde druhého tímu tabuľky z Valencie. Kto uspeje v súboji neporazených? Nenechajte si ujsť toto atraktívne stretnutie v priamom prenose na TV Tipsport!

Drvivá väčšina najväčšej tipérskej komunity očakáva v tomto súboji výhru Messiho a spol. v kurze 1,93. Čo vy na to? Stratég johnynz to zase tak jednoznačne nevidí a vo svojej analýze píše: „Vo Valencii to po rokoch opäť vyzerá, že sa blýska na lepšie časy. Netopiere hrajú na ich pomery neskutočne, na konte majú 30 bodov za 9 výhier a 3 remízy s výborným skóre 32:11. Naopak Barca má teraz celkom početnú maródku a zápas v Lige majstrov jej určite tiež zoberie nejaké sily,“ vyjadril sa k neprehre domácich (kurz 1,94).

Najširšia komunita tipérov ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených borcov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje výbery? Zaregistrujte sa a užívajte si všetky dostupné príležitosti spolu so vstupným bonusom 999 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.