Denník Sport dnes píše, že Barcelona Javierovi Mascheranovi odsúhlasila odchod z klubu už v januári. Argentínčan tak s najväčšou pravdepodobnosťou prestúpi do čínskeho klubu Hebei Fortune.

Barcelona Mascherana požiadala jedine o to, aby na Camp Nou zostal dovtedy, kým za neho nekúpi nástupcu. V tomto kontexte sa veľmi často hovorí o tom, že prísť by mal Yerry Mina z Palmeirasu. Podľa médií, Argentínčan môže v Barcelone zostať do konca januára. V tom období by sa na trávniky mal po zranení vrátiť aj Samuel Umtiti. V takomto prípade by Yerry Mina po svojom prestupe na Camp Nou nemusel začať okamžite hrávať, ale mal by priestor na adaptáciu do tímu.

Mundo Deportivo aj Sport spoločne tvrdia, že Mascherano prestúpi do čínskeho klubu Hebei Fortune, ktorý trénuje Manuel Pellegrini. Mundo Deportivo navyše dodáva, že Argentínčan by mal ročne zarobiť okolo 7 miliónov eur v čistom za sezónu. Barcelona na prestupe svojho hráča zarobí niečo na úrovni 6 miliónov eur. Denník Sport následne uvádza, že k dohode by mali všetky strany dospieť najneskôr počas budúceho týždňa.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: sport.es

denis_99

16
2017-12-14 13:33:13

Mascherano je veľký bojovník, nikdy nezabudnem na jeho zákrok proti Bendtnerovi v LM. Treba však dodať, že nikdy to nebol obranca. Aj keď sa tu v poslednej dobe nádava na Piqueho a že Masche je lepší tak nikdy nebol Mascherano lepší stoper ako Pique. Ktovie akoby to bolo s Mascheranom keby hráva DM. Mascherano je fantastické DM ale vždy keď hral DM tak sme stratili to čo má Busquets tak neuveriteľne fantastické - božský pokoj na lopte.

Alirael

6
2017-12-14 15:43:44

Nikdy to nebol obranca? To nemyslis vazne predsa. Odviedol neuveritelne vela skvelej a kvalitnej prace ako CB po odchode Puyola

Jared

2
2017-12-14 20:30:21

áno, ale je to dm, sám sa vyjadril aj že tám sa mu hra najlepšie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.