V sobotu tesne po obede to vypukne, slávne El Clásico napíše už svoj 235. príbeh. Z historického hľadiska sa v derby darí viac Realu, ktorý uspel aj naposledy v dvojzápase o Španielsky superpohár (3:1 a 2:0). V nadchádzajúcom súboji potrebujú Pusinky odkrojiť z 11-bodového manka na Barcu. Zvládnu to? Nenechajte si ujsť prestížne stretnutie v priamom prenose na TV Tipsport a tipnite si!

Keď sa stretnú proti sebe Messi a Ronaldo, vždy ide o záruku najvyššej futbalovej kvality. V aktuálnej ligovej sezóne Primera División sa zatiaľ podstatne lepšie darí Barcelone, ktorá je jednoznačne na prvom mieste a stále neokúsila trpkosť prehry. Udrží si neporaziteľnosť? Na Santiago Bernabéu je podľa bookmakerov mierne favorizovaný Biely balet. Rovnako to vidí v analýze tipér BetMan. „Barcelona v lige ešte neprehrala, no El Clásico môže skončiť hocijako a myslím si, že uvidíme prvú prehru Kataláncov.“ Zveziete sa aj vy na výhre Realu v kurze 2,09?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov na TV Tipsport, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.