Barca si vo štvrťfinále Copa del Rey zmeria sily s Espanyolom. V barcelonskom derby pôjde okrem postupu aj o prestíž. Kto si podmaní metropolu Katalánska? Sledujte priamy prenos z vyhecovaného stretnutia na TV Tipsport!

V posledných vzájomných súbojoch mal jednoznačne navrch tím okolo kapitána Messiho. Jediný súboj z tejto sezóny opanovali taktiež Blaugranas, keď na domácej pôde vyhrali v pomere 5:0. Bude to aj tentokrát jednoznačná záležitosť úradujúceho držiteľa trofeje?

Drvivá väčšina najväčšej tipérskej komunity je presvedčená o tom, že hviezdami nabití hostia si do odvety odnesú výherný výsledok (kurz 1,35). Necháte sa inšpirovať skúsenými borcami aj vy, alebo to vidíte ináč?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov na TV Tipsport, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

LaBrie

16
2018-01-17 16:51:37

Aspon ze nemusia daleko cestovat a stracat cas :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.