Samuel García v zápase Barcelony proti Malage v rámci 28. kola La Ligy brutálnym spôsobom fauloval Jordiho Albu. Teraz sa mu prostredníctvom svojho konta na Twitteri ospravedlnil.

"Chcem poprosiť o prepáčenie fanúšikov, spoluhráčov a Jordiho Albu... Mojim zámerom bolo trafiť loptu. Nikdy som nepatril medzi hráčov, ktorí by súperov kopali. Z dôvodu celej situácie som smutný," uviedol hráč Malagy na svojom konte na Twitteri.

Pripomenieme, že Samuel García za svoj faul na Jordiho Albu dostal okamžite červenú kartu a trávnik musel predčasne opustiť. Spodkom kopačky totiž zasiahol nohu Jordiho Albu bez toho, aby sa dotkol lopty. V tomto prípade mal obranca Barcelony naozaj šťastie, že zákrok nemal horšie následky. Hráči z La Rosaleda však v tejto sezóne videli už 11 červených kariet.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Komentáre

Marosv

32
2018-03-12 18:46:40

trvalo to velmi dlho, zrejme ma zasadať disciplinarka - to bol faul na zlomeninu kotnika
červena sedi

PrimaBarca

9
2018-03-12 20:06:30

beriem omluvu , stalo sa , oľutoval to ...asi to fakt nechcel.

bruno1

4
2018-03-12 20:14:59

Ospravedlnenie znie velmi neuprimne vzhladom na to co stvaral po tom ako dostal cervenu

Fazy

3
2018-03-13 07:03:56

Jeho ospravedlneniu neverím, pretože jeho reakcia po červenej tomu nenasvedčovala, že ho zákerný zákrok nejako trápi. Práve že ešte slovne útočil na hráčov Barce a na Jordiho.

bruno1

1
2018-03-13 07:11:46

Presne tak

LRDK

-1
2018-03-13 08:14:44

Prečo by to nemohol myslieť vážne? v zápale boja, plus Jordi Alba element ktorý je známy tým ako ľúbi bolestivé grimasy. Mohol si pozrieť zákrok a uvedomiť si to po zápase...

Zrovna tento zákrok videla aj priateľka a najprv hovorila, že chudák chalan asi dohral. No ako potom vyskočil a hral ďalej, tak nechápala prečo sa tváril ako keby ho postrelili, keď to v pohode rozchodil.

bruno1

2
2018-03-13 08:31:45

Komentar niekoho kto hral futbal iba vo fife. Jasny zakrok na cervenu, vystretou nohou ho trafil naplno. To co robil po karte si zasluzi dalsie zapasy navyse tak ako ich dostal neymar po potlesku rozhodcovi

LRDK

0
2018-03-14 10:55:30

hrávam rekreačne doteraz a fifa je fail najväčší (asi 5 zápasov vo fife mám odohraných)...

frkmrk

-1
2018-03-13 08:58:08

Len ma zaujal, akyze je to baranok? ked v tejto sezone ma uz 11cervenych kariet, to kolko zapasov odohral?vychadza to, ze v kazdom zapase co nastupil, mal cervenu,teda skoro v kazdom, alebo na kolko zapasov je stop po cerv. karte?

Dr-QQ

1
2018-03-13 11:01:30

V lige má len prvú červenú, teraz s Barcelonou a len jednu žltú v tejto sezóne.
11 ČK by bolo veľa aj na Ramosa. :-)

galibier

2
2018-03-13 11:01:31

boze citaj ,ved to cele muzstvo :-D vies si vobec fakticky predstavit ze by dostal jeden hrac v sezone ktora je este rozohrata 11cervenych?

Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.