Po skončení zasadnutia komise FC Barcelona rozprával hovorca klubu Josep Vives na aktuálne témy.

Úprimná spoveď Andrého Gomesa

"Vždy podporujeme všetkých hráčov v klube a snažíme sa im pomôcť. Rozumieme Andrému, má našu podporu a veríme mu. Vyrozprával sa o svojej súčasnej situácii, o tom, čím si prechádza. Ukazuje svoj záväzok. Pracuje a pokúša sa z toho dostať. Klub s ním spolupracuje, rovnako ako s ďalšími hráčmi, preto žiadame fanúšikov, aby ich podporovali."

Neymarov návrat

"Nemáme žiadne informácie, podľa ktorých by sa chcel Neymar vrátiť. Keď odišiel, zažeľali sme mu veľa šťastia. V Barcelone zažil nádherné momenty. Nebudeme sa vyjadrovať na tému peňazí, ktoré za neho môžu zaplatiť iné kluby."

Možný príchod Arthura

"Prestup Arthura nie je uzavretý. Klub si garantoval možnosť jeho kúpy a to je niečo iné. Bola tu taká možnosť a dokázali sme sa dohodnúť."

zdroj: mundodeportivo.com

foto: twitter.com

Rossel

17
2018-03-13 18:05:51

a my fanúšikovia aby hráči podávali adekvátny výkon..nechcem vyznieť útočne no André si za to môže y časti sám..tie výkony neboli dostačujúce na FCB a ak sa cítil dobre iba prvých 6 mesiacov, nechápem prečo je tu druhý rok...chápem že si chcel plniť sen (možno) no dohnal sa priam do depresií...pre obidve strany by bolo asi najlepšie odchod Andrého..

abstinent2

8
2018-03-13 18:31:02

suhlasim s tebou. akurat ze gomes nemoze za to ze hrava. keby ho trener nestaval a vedenie ho predalo tak je po probleme

Rossel

1
2018-03-13 19:22:18

veď v Barcelone nepanuje diktatúra kde hráč nemá na výber či hrať či nie..neverím keby Gomes príde za Ernestom s požiadavkou o menej minút kvôli nejakým psychickým problémom žeby mu nevyhovel :)

gula123

12
2018-03-13 18:35:40

Asi to je sčasti jeho chyba a podľa mňa je to aj robota novinárov. Nebol sám za tie dva roky, kto nehral dobre.Spomeňte si trebárs na Turana, s ním dopadla Barca ešte horšie a nedostal toľko, čo Gomez. Noviny majú dnes obrovskú moc a mnoho novinárov to vie zneužiť. Hlavne v Španielsku.

Rossel

4
2018-03-13 19:28:46

súhlas že nieje jediný a súhlasím že média sú silné :) podľa mňa je to veľmi ťažké porovnať týchto dvoch hráčov..jeden prišiel ako hotový hráč, druhý ako talent..jeden predvádzal top výkony s výkonmi keď hral hovno, druhý zažil možno len 2-3top výkony... V každom prípade sa asi zhodneme novinári za Andrého hernú mizériu nemôžu, no v značnej miere môžu za jeho psychiku.. ale rád by som podotkol že profil hráča sa predovšetkým buduje výkonmi na ihrisku..všetko ostatné sa odvíja od toho :)

gula123

2
2018-03-13 19:44:23

Mňa na ňom najviac trápi, že vo Valencii vypadal veľmi nádejne. Teraz je viacmenej jasné, že u nás asi dieru do sveta neukope. A čo sa týka novín, skús si spomenúť na Sergi Roberta. Niekoľko sezón len paberkoval až sa nakoniec chytil. Na domácich majú predsa len iný meter, ale to je asi aj dobre.

uzivatel

1
2018-03-13 18:56:49

Kde je ta jeho zpověď :D děkuju

Jani

5
2018-03-13 20:07:55

Ak by som ja vo svojej práci podával zle vykony, kto by ma za to chválil, a už určite by som mnou sef nemal druhý rok trpezlivosť. A to nehovorím o plate!

Zmazaný užívateľ

15
2018-03-13 23:00:51

Znate trochu Katalánsku povahu a jejich pristup k cizincům? Pique je pro ne Pique, Busquets je pro ne Busquets, ale Suarezovi neřeknou jinak nez “el Uruguayi”, Messimu el Argentino”... Maji to v sobe zakořeněné tu svoji hrdost a nadřazenost vuci latinos. A to je pro ne Messi nedotknutelná a výjimečný... i tak mu říkají vetsinou “el Argentino”. Nejlepsi prace,kterou latinos v Katalánsku maji, je řidič autobusu...A vite, koho nesnáší Katalánci uplne nejvic na svete? Hadejte trikrat... jsou to prave Portugalci... A oni to vi... Uz chápete,proc Gomes nikdy nemuze byt dobry v Barcelone a jeho příchod byl totální hovadina? A uz chápete, proc ten piškoty? Na hristi se boji, je totálně vystresovany a jsako temer jediný z Barcy hraje spis dozadu, ptotoze cítí trn obrovský tlak, aby neudělal chybu... Takhle to holt je. Nikdy v Barce nebude hrat tak dobre, aby ho fanousci přijali..

Grent

0
2018-03-14 07:17:05

aj Semedo je z Portugalska

Zmazaný užívateľ

7
2018-03-14 11:22:50

Ten se aspoň jakžtakž chytil... A o tom to je no... Ale je otázka, jak to s ním bude dál. Z Portugalska se chytil v Barce také Figo, ale víme, jak to s ním nakonec dopadlo a kde skončil... I to, že přestoupil do RM, mohlo být na truc kataláncům...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.