Hviezda brazílskeho národného tímu pred Majstrovstvami sveta vymenovala hráčov, na ktorých si je nutné dať pozor. Messiho a Ronalda do zoznamu nezahrnula. Neymar pritom upriamil pozornosť na futbalistov z Premier League.

V Anglicku v tejto sezóne žiari viacero hráčov ako napríklad Kevin De Bruyne v Manchestri City alebo Mohamed Salah v Liverpoole. Pritom Salah s Egyptom veľkú šancu na zisk titulu v Rusku nemá, no De Bruyne s Belgickom sa nachádza v inej pozícii. Neymar si zároveň myslí, že medzi hráčov, ktorých by sme mali sledovať, patrí aj Philippe Coutinho a Gabriel Jesus.

"Máme tu množstvo kvalitných hráčov. Hovoríme tu o Majstrovstvách sveta, len o tých najlepších na svete. No Coutinho a Jesus patria medzi tých, ktorí dokážu urobiť rozdiel. Dúfam, že to dokážu. Mohamed Salah nehrá v silnej reprezentácii, ale môže odohrať dobrý šampionát. Hrať bude aj niekoľko ďalších veľmi talentovaných hráčov: Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Luis Suarez. Dúfam, že všetci budeme schopní predviesť dobré výkony na nádhernom šampionáte, ale očakávam, že sa im to nepodarí proti Brazílii."

Brazília záverečný turnaj vo futbale vyhrala 5-krát, naposledy v roku 2002. Na poslednom domácom šampionáte však zažila potupnú prehru 7:1 s Nemeckom. Jednalo sa o semifinálový duel. Neymar v ňom ale kvôli zraneniu nehral. Teraz však verí, že takéto niečo sa Brazílii v Rusku nestane.

"Som rád, že som súčasťou tímu, podľa mňa je teraz najsilnejší. Máme kvalitných hráčov na to, aby sme vyhrali a pokúsime sa o to, aby sme to dosiahli."

zdroj: express.co.uk
foto: express.co.uk

Darsley

24
2018-04-20 08:38:34

Akože tímy su nabité hviezdami podľa mňa sa bude načo pozerať v Rusku...Som zvedavý napríklad na Francúzsko, Argentínu, Nemecko, Belgicko, Brazúliu, a hlavne na Španielsko.....Som zvedavý ako sa popasuje s moderným total futbalom....

ximpp

-5
2018-04-20 10:10:46

Tohoto člověka nemůžu ani vidět. Větším "oblíbencem" je pro mě už jen Ronaldo.

Grent

8
2018-04-20 10:21:42

Sranda .. Messi, Suarez, Pique a dalsi su nadalej Neymarovi priatelia ale tu ho kazdy neznasa a nenajde sa tu pekneho slova nanho .. trosku sa vzchopme

ximpp

14
2018-04-20 10:29:28

Nebyl nikdy mým oblíbencem, jeho simulace, provokace a arogance je pro mě neúsnosná. A o způsobu, s jakým odešel a snažil se s Barcou vykývat snad psát nemusím. Ale prosím, má-li jej někdo rád, tak je to jeho věc, já jsem řekl, co si o něm myslím. A rozhodně se pro svůj názor nepotřebuju vzchopit.

Grent

-4
2018-04-20 14:55:01

lenze je hovorim o tom ze messi a spol s nim boli mozno kazdy den, doteraz su s nim v kontakte a tak snad vedia viac ako to cele bolo a poznaju detaily kontraktu z jednej aj druhej strany ..

Cingi

8
2018-04-20 12:05:18

mojím tiež nie

Zorrrro

5
2018-04-20 17:09:49

A kde nechal najlepsieho hraca historie??

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.