Oficiálna internetová stránka klubu informovala, že FC Barcelona sa rozhodla ukončiť spoluprácu s trénerom rezervy Gerardom Lópezom. Dôvodom sú neuspokojivé výsledky a možné vypadnutie zo súťaže.

Novým trénerom Barcelony B sa stal Francisco Javier García Pimienta, ktorý v pondelok doviedol Juvenil A k triumfu v mládežníckej Lige majstrov. Klub toto rozhodnutie oznámil včera na tlačovej konferencii. "S takým tímom, aký máme, je všetko jednoduchšie. Pokiaľ budeme robiť veci správne, budeme mať šancu. Táto výzva je obrovská, najťažšia výzva, akej som čelil. Hoci pre mňa osobne je výzvou mať takých hráčov, ktorí budú dostatočne dobrí na to, aby mohli hrať v prvom tíme, ktorý je najlepší na svete. Vždy som chcel trénovať Barcu B a teraz sa to stalo," povedal s nadšením nový muž na lavičke rezervného mužstva.

Barcelona zároveň nezabudla poďakovať Gerardovi Lópezovi za jeho úsilie a oddanosť a takisto za všetko, čo priniesol do tímu počas jeho pôsobenia. Pripomeňme ešte, že mladíci utrpeli v Segunda División päť porážok v rade a momentálne sa nachádzajú v pásme zostupu. V sobotu ich čaká súboj s Almeriou, ktorá rovnako ako oni bojuje o zotrvanie v súťaži.

zdroj: fcbarcelona.com

foto: fcbarcelona.com, sport.es

Mirku

15
2018-04-26 08:03:27

Veľmi mu držím palce !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.