Real Madrid je posledným tímom, ktorý dokázal poraziť Barcelonu na Camp Nou. Katalánci utrpeli za posledných 26 zápasov na svojom štadióne iba jednu prehru, avšak proti mužstvo z hlavného mesta Španielska sa jej nedarí vyhrať už tretiu sezónu.

V tejto sezóne hostila Barcelona 26 domácich zápasov, z ktorých si dokázala odniesť 23 výhier, dve remízy a len jedenkrát odchádzala úplne naprázdno. Naposledy musela hlavu skloniť pred Realom Madrid v prvom zápase o španielsky Superpohár.

13. augusta 2017 prehrala Barcelona na Camp Nou 1-3. Po odchode Neymara sa Ernesto Valverde snažil nájsť najlepší spôsob, ako hrať, no bola to hneď skúška ohňom. Prvá polovica zápasu góly nepriniesla, kým tá druhá už bola v réžii hostí. Výsledok otváral Gerard Piqué, škoda len, že do vlastnej brány. V 77. minúte vyrovnával z pokutového kopu Leo Messi. Kľúčovým faktorom bola široká lavička Realu Madrid, ktorá umožnila vstúpiť Cristianovi Ronaldovi do hry až neskôr v priebehu hry. Portugalčan sa dokonca aj strelecky presadil, pričom konečné skóre uzavrel Marco Asensio. 

Tri zápasy s Realom Madrid na Camp Nou bez výhry

Barcelona sa túto nedeľu bude snažiť prelomiť nepriaznivú sériu s Realom Madrid pred domácim publikom. Los Blancos totiž na Camp Nou neprehrali posledné tri zápasy. Okrem spomenutého španielskeho Superpohára sme videli ešte jednu prehru a remízu. V 14. kole uplynulej sezóny zabezpečil Sergio Ramos hlavičkou v 90. minúte cenný bod po výsledku 1-1, zatiaľ čo rok predtým sa tešili z výhry 1-2, tiež gólom v závere duelu.

Od sezóny 2010/11, kedy ich Katalánci ponížili vysoko 5-0, odohral tím z Madridu na tomto štadióne celkom 12 zápasov. Pripísali si štyri prehry, štyri remízy a teda aj štyri výhry. 

zdroj: mundodeportivo.com

foto: forbes

Couthinha23

28
2018-05-04 20:08:58

Dúfam že urobíme všetko preto aby sme to prelomyli a dáme všetko do toho zápasu a vyhráme a potvrdíme že Barca je najlepšia na svete a kto je CAMPEONES LA Ligy posledných 10 rokoch. Visca el Barca!

Radovan

10
2018-05-04 20:36:38

V clasicu sa hadam skorej dari hostom nez domacim :D

el_dominiko

6
2018-05-04 21:40:02

Je čas to zmeniť :)

Zmazaný užívateľ

32
2018-05-04 21:58:21

Zápas to bude plný emocí, na to se připravme... CR7 se bude chtít předvést a bude padat, jako je jeho oblíbeným zvykem. Navíc se bude Real cítit jako na koni po postupu do finále LM. Na druhou stranu nevěřím tomu, že Barca ztratí svoji neporazitelnost na Camp Nou a ještě proti Realu Madrid. Výhru Barcy si ale přeju ještě z jiného důvodu, tyhle žabomyší války mně ani tak netrápí, stejně si každý bude tvrdit svoje - fandové Barcy že Barca je lepší a fandové Realu že Real je lepší. S tím se nic nenadělá. Ale přál bych si výhru Barcy už jen proto, aby Real zůstal v lize za Atleticem... a to až do konce sezony. Já bych byl hodně rád, kdyby Atleti skončili v La Lize druzí. Myslím si také, že by to vzhledem k celé sezoně bylo i zasloužené. Real letos nehraje kdovíco, má jen spoustu štěstí, včetně štěstí na opravdu hloupé rozhodčí, kteří v zásadě v každým důležitým zápase pískají pro Real. A pokud se bude alespoň trochu pískat férově ve finále LM, Real za mě nemá moc šancí na výhru. Na angličany prostě tento tým z Madridu neumí a věřím, že tomu bude i po finále ligy mistrů.

Ronaldinho123

-6
2018-05-04 22:17:35

Zasa šťastie :D Inak to, že Real Madrid nemá veľa šancí na výhru/úspech, si písal už pred prvým aj druhým zápasom s PSG, s Juventusom aj s Bayernom. Každopádne El Clásico bude aj napriek rozhodnutej lige zaujímavé, keďže motiváciu majú oba tímy.

Zmazaný užívateľ

19
2018-05-05 02:34:08

Ano psal jsem to,za to se nestydím. Moc šanci na udpech jsem jim nedával. Však taky fotbalové toho moc nepřesvědčí. A v případě Juventusu zabránil prodloužení,kde by Juve Reál mohl “dodělat” zcela nesmyslné rozhodčí. V případě Bayernu zasáhl ve prospěch Realu opět rozhodčí, a to opravdu hodně. Ano, buď se tomu říká neskutečné štěstí nebo neskutečný podraz, který dvakrát po sobě u stejného týmu už pro některé není náhoda... Tak si výběr. Já jsem pro to, ze měl Real ukrutně stesti, protože nejsem zastánce konspiračních teorii i když mi to taky někdy ujede. S tímto “štěstím” jsem při svých odhadech nepočítal. Ale i dal věřím, ze ve finále tohle “štěstí” Real opustí a zvítězí čisté fotbal a týmová hra, tedy výhrou Liverpoolu, který sice nemám rad,ale musím uznat,ze má ohromnou sílu a letos hraje opravdu nadprůměrne.

GabrielSVK

2
2018-05-04 23:10:49

Chystáte sa niekto ísť pozerať do nejakého baru v Nitre?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.