Barcelona odohrala posledný zápas sezóny proti Realu Sociedad, ktorý pred domácimi fanúšikmi dokázala vyhrať. Stredobodom pozornosti však bol lúčiaci sa Andrés Iniesta. Po záverečnom hvizde komentovali jeho odchod Sergio Busquets a Ivan Rakitić.

Ivan Rakitić

Odchod Iniestu

"Správy o jeho odchode nás veľmi poznačili. Nenachádzam teraz slová, ktoré by to dokázali opísať. Je neuveriteľný, ako na ihrisku, tak aj mimo neho. Bolo pre mňa skutočne potešením hrať po jeho boku."

Sergio Busquets

Emócie spojené s rozlúčkou 

"Zažili sme toho spoločne veľmi veľa, pričom nehovorím iba o získaných trofejách, ale takisto o osobnej stránke. Na jednej strane cítime za Andrésa veľkú hrdosť a uznanie, no na tej druhej je to obrovská škoda, lebo po toľkých rokoch končí jedna éra klubu. Pre klub, fanúšikov a jeho spoluhráčov je jeho odchod značnou stratou."

"Je jasné, že hrdinom dnešného večera je Andrés. Musíme si vychutnať chvíle s ním, pretože toto sú posledné také momenty. Dúfam, že sa bude cítiť čo najlepšie a zo všetkého sa bude tešiť."

Posledné striedanie

"Zostalo nám len jedno striedanie a vedeli sme, že dole pôjde on. Boli to jeho posledné kroky na Camp Nou, kde dosiahol toľko vecí... a teraz je koniec."

zdroj: fcbarcelona.com

video: twitter.com

Gersiona

-9
2018-05-22 00:25:20

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Iskrata

-1
2018-05-23 01:22:13

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.