Talianske médiá opätovne informujú o tom, že FC Barcelona má veľký záujem o obrancu Interu Miláno, Milana Škriniara.

23-ročný stopér odohral v Interi vynikajúcu sezónu. Na otázku denníka Gazzette dello Sport o možnom prestupe na Camp Nou odpovedal: "Mám sa dobre v Interi a zvyšok je nepodstatný." Novinári však tlačili ďalej, keď sa opýtali, v akom drese bude hrať v budúcej sezóne Ligy Majstrov: "V drese Interu samozrejme... Teraz len oddychujeme, ale myslím iba na Inter," zdôraznil stopér.

Škriniar v uplynulej sezóne odohral 38 zápasov v Serii A, v ktorých strelil 4 góly. Meria 187 cm a aj napriek mnohým ponukám z iných klubov, zadák nevylučuje, že kariéru ukončí v Interi: "Nie je to nemožné, môj spoluhráč Hamšík sa v Neapole stal ikonou klubu. Prečo by som to ja nemohol urobiť v Interi? Cítim sa tu dobre, nemám dôvod, aby som myslel na odchod."

Slovák má v Interi zmluvu do roku 2022. Corriere dello Sport píše, že Inter už odmietol ponuku vo výške 60 miliónov eur. Túto ponuku predstavili kluby z Manchestru. Je možné, že Inter by Škriniara predal iba za sumu vyššiu ako 100 miliónov eur.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Danny

18
2018-06-02 16:07:30

Ak si udrzi rovnaku uroven aj dalsiu sezonu tak by som chcel aby isiel niekde do velkoklubu (pochybujem ze s interom nieco velke vyhra) dopadne ako hamsik bez titulov ... do barcy by som ho bral

Radovan

13
2018-06-02 16:12:41

Ak si on sam neveri ze dokaze byt ikonou aj vo vacsom klube ako je inter tak...kazdopadne na pozicii stopera je tazke byt ikonou ked su v time skveli utocnici/zaloznici, ale ak niekde odohra 10rokov na najvyssej urovni tak sa nou stane

David97

37
2018-06-02 17:14:36

Maldini, Puyol, Godín, Terry... Ak necháš srdce pre klub a si výnimočný, každý si ťa bude pamätať

David97

16
2018-06-02 17:21:31

Nevyvraciam, čo si napísal, ale nie je rozdiel v tom, či si útočník, záložník, brankár alebo obranca. Ide o to, koľko spravis pre klub a či si ochotní odmietnuť ostatné ponuky kvôli svojmu klubu. To robí hráča veľkým. Aj Neymar bol úžasný (lepší, ako niektoré naše legendy) a len málo ho delilo od toho, aby bol u nás tiež legenda, ale nemal srdce pre Barcelonu, takže spomienky na neho sa vytratia oveľa rýchlejšie ako na hráčov, čo nechali v Barce svoje srdce.

Radovan

4
2018-06-02 18:27:33

maldini puyol terry odohrali vacsinu svojej kariery v jednom top klube a boli spickovi, ludia si ich budu pamatat ako pises..ale napriklad taky godin, zatial este nema status ako oni ale o par rokov snad uz bude mat..narozdiel od neho vsak taky torres alebo falcao su znami aj ked postriedali kluby, griezmann a neymar tiez su ikonami a niesu este za zenitom, to iste ibrahimovic atd..ale stoperi ktori striedaju takto kluby tak sa tak lahko do pamati nezaryju, pretoze niesu najvacsimi hviezdami svojho timu aj ked futbalovou urovnou tie hviezdy dorovnaju

MAESTROOO

4
2018-06-02 23:25:35

Prepáč, ale hovoriť o klubových legendách a nespomenúť Tottiho je hriech! Nie je tak ťažké byť legendou v Barcelone či vtedajšom AC či Chelsea ale stráviť celý život v priemernom AS Rím, to si zaslúži najväčšie absolutorium a pri slove legenda mi prvý napadne práve Tortu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.