Katalánsky denník Sport vo svojom dnešnom vydaní informuje, že tréner reprezentácie Francúzska požiadal Antoine Griezmanna, aby o svojej klubovej budúcnosti rozhodol ešte pred začiatkom Majstrovstiev sveta v Rusku.

Didier Deschamps nechce, aby rokovania na klubovej úrovni v prípade Griezmanna mali vplyv na atmosféru v šatni Francúzska počas šampionátu v Rusku. Tréner očakáva, že hráči sa budú plne sústrediť len na samotný turnaj a nie ja osobné veci. Podľa denníka Sport, Deschamps dal Griezmannovi čas do nedele, aby si svoje záležitosti vysporiadal.

Pripomenieme, že Deschamps už pred niekoľkými dňami vyhlásil, že je presvedčený, že hráč Atlética Madrid sa do Majstrovstiev sveta rozhodne a Griezmann v nedávnom rozhovore takisto potvrdil, že sa tak stane. Deschamps to isté očakáva aj o ďalších hráčov, napríklad od Thomasa Lemara, ktorý môže odísť z AS Monako.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Rossel

31
2018-06-09 17:06:01

Griezmann by už mohol vedieť čo ďalej, ale byť takým Lemarom tak asi vyčkávam...práve MS lákajú najväčšiu pozornosť klubov a práve po MS často krát prichádzajú zaujímavé prestupy...viď James napr...

DavidP

4
2018-06-09 21:08:36

Já si myslím že své rozhodnutí oznámí dnes po zápase.

Roman7

2
2018-06-09 22:06:19

ja ho tu uz viac nechcem taketo vykrucacky a sracky zo strany hraca proste neznasam keby tak strasne chcel prestupit tak to potlaci sam ale vyzera ze je to zasa jeden z tych hracov co to natahuju do poslednej chvile ak oto robil ten bastards veratti aby s toho vytrieskal prachy nech si griezman ostane v atleticku dalsieho zoldaka nam tu fakt netreba

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.