Sergio Busquets je prekvapený z vyjadrení prezidenta FC Barcelona. Josep Maria Bartomeu totiž v nedávnom rozhovore uviedol, že titul z Majstrovstiev sveta v Rusku želá Messiho Argentíne.

Čudné vyjadrenia

"Je to dosť čudné, pretože v mužstve máme hráčov z rôznych krajín. Mal by sa zachovať diplomaticky, o čom tak často hovorí. Neviem, prečo to povedal, na to sa musíte opýtať jeho. Možno má v Argentíne rodinu."

Busquets si myslí, že prezident má sympatie k Messimu

"Každý má svoj názor, možno tak povedal vzhľadom na pocity, ktoré prechováva k Messimu a Mascheranovi, ktorý bol donedávna s nami."

Prestup Neymara do Realu?

"Neymar na trávniku robí rozdiel, je to skvelý hráč. Ak chce hrať za Real, bude musieť rokovať so svojim klubom a to nie je jednoduché. Stále mám jeho telefónne číslo, ale veľmi spolu nehovoríme. Je mi jedno, či pôjde do Realu. Pre klub by bol ďalšou prednosťou, ale my sa musíme sústrediť na vlastné veci."

zdroj: sport.es marca.com
foto: sport.es

David97

33
2018-06-14 09:48:07

Rieši hovadiny ako opustená feministka. On už získal titul a pre Messiho je to asi posledna šanca, tak mu to chcú všetci dopriať teraz. V poslednej dobe mu to dobre kúruje. Keby radšej riešil to, že za posledné 2 roky odohrá z celej sezóny možno tretinu dobrých zápasov. Radšej by som bol, keby za neho privedú niekoho mladsieho, rýchlejšieho, silnejšieho, nech mu trochu klesne ego.

uzman

6
2018-06-14 14:13:47

Treble kanteho

AndreasGerardi

19
2018-06-14 09:56:11

Suhlasim. Busqets sa zacina spravat ako najdolezitejsia osobnost. Co je zvlastne kedze donedavna skoro neposkytoval rozhovori. Zacina mu fakt strasit vo vezi. Mozno je to aj preto, ze uz sa po odchode Xaviho, Puyola a Iniestu radi k najdolezitejsim. Co ale musi v prvom rade dokazat na hracej ploche.

David97

14
2018-06-14 12:39:13

A hlavne nemá konkurenciu na svojom poste absolútne žiadnu. Barcelone dal veľmi veľa a bol pár rokov po sebe najlepší def. záložník na svete, ale bol skromny. Teraz hrá 75% z toho, čo predtým a ide tu vyskakovať. Treba mu trochu konkurencie a hlavne zamyslenia sa nad sebou, aby skončil kariéru ako legenda a nie uplakaný šaško.

MiskoTM

4
2018-06-14 15:45:10

co tu trepes o dolezitosti, Busi je uz 9 rokov druhym najdolezitejsim hracom Barci a dokazuje to v kazdom zapase

Zmazaný užívateľ

20
2018-06-14 11:03:19

Co je na tom cudne? Zo spanielskeho narodneho timu si real urobil holubnik, tak preco by mu mal Bartomeu priat vtazstvo?

Jhonys

13
2018-06-14 15:21:57

Lol, co to je zase za módu hejtovat Busquetse? Stále nechápu, jak i po tolika letech ho můžete shazovat, když je to pro naši hru s Leem naprosto klíčový hráč. Stačí se podívat na zápasy bez něho, nebo na zápasy, kdy ho soupeř odstavil a hned uvidíte ten obrovský rozdíl. A ano, Busi je momentálně jedna z nejdůležitějších osobností, je to jeden z kapitánů a nejdéle sloužících hráčů, odchovanec, takže ať se vám to líbí nebo ne, jeho slovo má váhu a tak je to správně.

selo

9
2018-06-14 15:37:23

Takým "fanúšikom" nasrať do rúk, súhlasím s tebou.

MiskoTM

7
2018-06-14 16:08:01

presne tak, som smutny z toho aky je Busquets nedoceneny ale trochu tomu chapem, je to kvoli tomu ze ludia nerozumeju futbalu, Cruyff raz povedal: kto sleduje hru nevidi Busquetsa ale kto sleduje Busquetsa vidi celu hru, pamatam si ako som pred 8mimi rokmi ked som este tiez poriadne nerozumel futbalu povedal: Busquets je najslabsi hrac Barcelony ved jeho vobec nevidno ale neslo mi to do hlavy ze ako je potom mozne ze stále hra , bolo mi to cudne a zacal som ho poradne sledovat a velmi rychlo som pochopil aky neskutocny , genialny hrac to je, verim ze ak mate trochu rozumu tak raz to pochopite aj vy

Federer

5
2018-06-14 17:30:23

absolútny súhlas. Čo za vemená to tu píšu blbiny ? Vo svete je Busquets považovaný bez akejkoľvek konkurencie ako najlepší na pozícii. prehľad, suverenita, on nemusí šprintovať on má na to mozog. Tí čo tu píšu hovadiny by mali od neho kúpiť aspoň 5% mozgu aby mali 5-6% !

Xavielmeastro

3
2018-06-14 15:58:39

A ma pravdu v klube hraju hraci z celeho sveta mal by byt nestranny chapal by som keby povie ,ze fandi Spanielsku kedze Barcelona je sucastou Spanielska a La ligy i ked podporuje katalansko aj ja to prajem Messimu ale predsa fandim Spanielsku v Barce boli vzdy hlavne odchovanci a hraci zo Spanielska minimum legionarov a prave Barca bola pilierom reprezentacie co bohuzial uz nie je. A toto vedenie zabuda co nam prinieslo uspechy a Real zacina robit to co sme robili my i ked nema odchovancom ale to najlepsie zo Spanielska v poslednych rokoch vzdy kupili oni zatial co my kupujeme o triedu slabsich legionarov ktori sa musia prisbosobit spanielskemu futbalu kedze vacsina klubov v la lige hraje podobne jak my

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.