Informácie denníka Sport sa potvrdili. Prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu chcel na Camp Nou doviesť Antoine Griezmanna, no ten nakoniec zostal na Wanda Metropolitano. Potvrdili sa aj informácie o tom, že vedenie klubu má Piquého plné zuby. Viac priblížil Gerard Piqué, ktorý prezradil aj celé pozadie za dokumentárnym filmom s francúzskym útočníkom.

Prezident FC Barcelona je nahnevaný

"S Bartomeuom som hovoril dnes ráno. Je nahnevaný, pretože Griezmanna chcel upísať. Ale nikto nemôže spochybňovať moju oddanosť klubu. Griezmann mi povedal, že existuje šanca, aby mohol prísť a ja som mu navrhol dokument. Mysleli sme si, že je to dobrý nápad."

Kritika Piquého

"Nerozumiem, prečo som kritizovaný! Prišiel som na nový spôsob ako ľuďom predostrieť to ako je pre športovca ťažké rozhodnúť sa o svojej budúcnosti."

Dokumentárny film s Griezmannom

"S Griezmannom som hovoril pred pár mesiacmi a pripravili sme tento film. O jeho konečnom rozhodnutí som nevedel. Bol som kritizovaný za niečo, čo som neurobil. Griezmannovi som nič neporadil. Kritizovať ma je neférové. Jeho rozhodnutie som sa dozvedel včera ráno (v deň, kedy sa odvysielal dokument, pozn. red.) a okamžite som to povedal aj klubu, nechcel som sa do to miešať. V každom prípade, Griezmann sa rozhodol zostať, spôsob akým svoje rozhodnutie oznámil jeho zmýšľanie nezmení."

Dvojica filmov?

"Kto vám povedal, že existuje dvojica filmov s Griezmannom? Natočila sa len jedna kópia, ktorá bola zverejnená včera večer. Je jednoduché, že to ľudia neakceptujú, každá nová vec vzbudí diskusiu."

Vedenie Barcelony je na Piquého nahnevané

"Barcelonu som nezradil a som prekvapený, že existujú ľudia, ktorí spochybňujú moju oddanosť klubu, pretože som tu odkedy som sa narodil a vždy som deklaroval svoju lásku ku klubu. Griezmann má právo zostať v Atléticu, nech je dôvod akýkoľvek, či sú to peniaze alebo šport. Barca je väčšia než akýkoľvek hráč a ak nechce prísť, prídu ďalší."

zdroj: facebok
foto: facebook

Pader

35
2018-06-16 09:09:41

pravda je že Barca je väčšia ako hráč ale je tu jedna vynímka Messi... O toho keď prídete toho už nenahradíte

Xavielmeastro

2
2018-06-16 15:04:14

Presne tak a Bartomeu ty uz prestupy radsej nechaj na niekoho ineho kto futbal hral a tomu aj rozumie ked chces niekoho kupit zavolaj Xavimu Puyolovi a im podobnym a urcite by sme nekupili to co sa za posledne roky kupilo

emiliano

12
2018-06-16 10:52:31

Pravda je taká, že Messiho by nenahradil žiadny klub, to sa nedá u hráča, ktorý sa narodí raz za niekoľko desaťročí.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.