Lucas Hernández po zápase Francúzska proti Austrálii poskytol rozhovor, v ktorom hovoril aj o Griezmannovi. Francúz sa svojho krajana zastal, keď vyhlásil, že horší výkon Griezmanna nebol zapríčinený jeho súkromnými záležitosťami.

Skoré striedanie Griezmanna

"Je pravda, že Griezmann bol kvôli striedaniu trochu nervózny (z trávnika odišiel v 70. minúte, pozn. red.). U ambicióznych hráčov je to normálne. Neskôr v šatni aj v autobuse či v hoteli už bol spokojný."

Griezmann sa v prípade Barcelony rozhodol už pred časom

"Zdá sa mi, že sa rozhodol už pred mesiacom. Je pravda, že dokument bol zverejnený len nedávno, ale v priebehu zápasu to v hlave nemal. V tej chvíli myslel výlučne na Majstrovstvá sveta a je na 100% motivovaný. Jednoducho mohol byť unavený z vysokej teploty a z intenzívneho zápasu. Nemyslím si, že to malo niečo spoločné s dokumentom, pretože od momentu, kedy sa rozhodol, uplynulo dosť času."

Konečné rozhodnutie

"Premiéru filmu sme sledovali spoločne a som nezvyčajne šťastný, že zostane v našom klube. Antoine prijal najlepšie rozhodnutie pre seba a takisto aj pre svoju kariéru. V Madride má všetko. Jeho prítomnosť nám dá veľa a počítame s tým, že nasledujúca sezóna bude veľmi vydarená. Griezmann je kľúčovým hráčom tohto tímu a dúfam, že s nami zostane mnoho rokov."

V Barcelone by bol jedným z mnohých

"V jednom rozhovore jeho manželka uviedla, že Griezmann je v Atléticu hviezda a v Barcelone by sa stal jedným z mnohých hráčov. Súhlasím s ňou. U nás môže byť idolom pre všetkých, pre každého fanúšika. Ak by odišiel do Barcelony, hrával by s viacerými veľkými hráčmi a s tým najlepším na svete. Ocitol by sa v tieni takých hráčov ako Messi, Iniesta či predtým Xavi. Bol by jednoducho ďalším v tíme. U náš je kľúčový. Je našim lídrom a na trávniku robí rozdiel."

zdroj: sport.es marca.com
foto: sport.es

barcelonista29

9
2018-06-18 11:40:20

"Zdá sa mi, že sa rozhodol už pred mesiacom." Zaujímavé vyjadrenie...

FORCAneymar

11
2018-06-18 11:41:47

Nestacilo by clankov o Griezmannovi?

LaBrie

11
2018-06-18 12:26:33

Velmi pekne a vystizne to povedal - hrával by s viacerými veľkými hráčmi a s tým najlepším na svete :)))

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.