Po prezentácii Érica Abidala vo funkcii športového riaditeľa FC Barcelona sa na tlačovej konferencii objavil aj viceprezident klubu Jordi Mestre. Ten priznal, že Barcelone sa nepáčil postup Piquého vo veci rokovaní medzi Barcelonou a Griezmannom. Obranca Barcelony bol napomenutý.

Griezmann do Barcelony nakoniec neprišiel

"Rešpektujeme každého hráča. Chceme, aby naši hráči nám boli oddaní a túžili v tomto tíme uspieť bez ohľadu na okolnosti. Atlético sme oficiálne informovali o našom záujme. Je nám ľúto, že fanúšikovia nie sú spokojní so spôsobom, akým nám bolo rozhodnutie podané. Piquému sme oznámili, že jeho angažovanie v produkcii filmu nás zaskočilo a že s tým nie sme spokojní. S Piquém a Umtitim budeme hovoriť osobne, ale túto tému nebudeme komunikovať verejne. Vyjadrím sa jasne - k téme Griezmanna sa už nebudeme vracať, pretože by sa jednalo o nedostatok rešpektu voči kolegom a Éricovi Abidalovi."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: marca.com

cruyff

3
2018-06-19 22:44:12

Bartomeu by mal byť napomenutý a nie Pique...ked som si prešiel celu historiu v kauze Griezmann, tak najväčšiu vinu na tom, že začalo byť okolo tohto hrača dusno a v konečnom verdikte hrača, že ostáva v AtM, má Bartomeu..Ked sa vyjadril prezident AtM, že Barto informuje, nedostojným a amaterským sposobom a v nesprávnom termíne priamo do mediia, že osobne oslovil hráča, tak AtM začal pridávať na intenzite udržať si Griezmanna v Madride....gratuluje,,visca..

FCBarcelona2018

0
2018-06-20 06:37:40

Bartomeu už narobil toľko škody a poškodil meno Barce, že by ho mali okamžite odvolať. Jeho postupy a vyjadrenia sú neprofesionálne a povedal by som priam amatérske ba až dedinské (nemyslím detinské ale tak ako som napísal).

rominho

-1
2018-06-20 11:41:29

tym, ze napomenuli piqueho, ukazali svoju nekompetentnost.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.