Éric Abidal ako športový riaditeľ FC Barcelona počas tlačovej konferencie pri príležitosti predstavenia Arthura Mela uviedol, že Katalánci dopĺňajú tím. Ubezpečil, že hráči, ktorí majú platné zmluvy, sa v klube cítia dobre a ich možný odchod treba ešte prerokovať.

Rabiot

"Veľmi nás teší príchod Arthura, pretože veľmi dobre pasuje do Barcelony. Okrem toho po celý čas pracujeme nad rôznymi operáciami a informácie o príchode ďalších hráčov poskytnem vtedy, keď prestupy budú oficiálne ukončené."

Paulinho

"Odchod Paulinha je z finančného pohľadu veľmi dobrý, ale rozhodol sa hráč. Kto ho nahradí? Do úvahy berieme všetkých hráčov, ktorých dnes máme a dnes sa k nám pripojil aj Arthur, ďalší záložník. S hráčmi sme už hovorili, v ďalšom období to s nimi budeme konzultovať, takisto sa porozprávame s trénerom a na základe toho prijmeme rozhodnutia. Máme úžasný tím, ktorému sa podarilo vyhrať double, v súvislosti s čím by sme nemali veľa meniť."

Griezmann a príchod útočníka

"Najprv analyzujeme súčasný káder, do úvahy berieme všetkých. V oddelení športového riaditeľstva sme noví. Je pravda, že sme tu mali hráča, ktorý k nám nechcel prísť, ale naďalej sa budeme držať našej filozofie a poskytovať informácie len o hráčoch, ktorí sú oficiálne súčasťou kádra."

Možné odchody

"Po celý čas pracujeme nad kádrom: La Liga a celá sezóna je dlhá. Poznáme priania trénera, ale takisto musíme porozprávať s hráčmi, všetko záleží aj od nich. Ak budú chcieť odísť, v tejto otázke prijmeme rozhodnutie, ale pre dnešok platí, že všetci sú spokojní."

Hazard

"To, či chce prísť do Barcelony sa musíte opýtať jeho. My budeme túto tému komentovať vtedy, keď oficiálne bude našim hráčom, tak ako v prípade Arthura."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

tuno

17
2018-07-12 19:35:28

Z tých mien čo padajú by som určite bral Hazarda. Príchod rabiota by som nepochopil, na jeho poste máme buskeca, rakitica a Arthura.

gabo

26
2018-07-12 19:40:22

Hazard by nám moc seděl, nemohl jsem se na něj vynadivat

bulldozer

23
2018-07-12 19:52:47

Podla roznych clankov to vyzera ako keby sme isli nakupit este za 300 mega. :D

FCBarcelona2018

-8
2018-07-13 06:44:42

Prvý krok Abidala bol veľmi nešťastný. Pustiť Paulinha považujem za veľkú chybu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.