Arthur Melo s adaptáciou v novom tíme neotáľa - len niekoľko hodín po podpise zmluvy a prezentácii či tlačovke už zarezával na tréningu s prvým tímom FC Barcelona.

Pre Brazílčana to bol dlhý deň. Od rána bol na nohách, keď najprv musel prejsť cez lekársku prehliadku, potom nasledoval podpis zmluvy, neskôr oficiálna prezentácia a aj tlačová konferencia už v úlohe hráča FC Barcelona. 21-ročný futbalista následne vybehol na trávnik, aby absolvoval svoj prvý tréning v novom drese. Ako povedal na tlačovke, chce sa učiť a príležitosť na to mal už hneď počas svojho prvého dňa v klube. Takisto mal možnosť pozhovárať sa s trénerom Ernestom Valverdem.

Spoznal sa aj s hráčmi prvého tímu, ktorí boli prítomní na tréningu. Išlo o skupinu: Sergi Roberto, Rafinha, Jasper Cillessen, Munir El Haddadi, Sergi Samper, Douglas, Marlon, Nélson Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Adrian Ortola Carles Aleña. Posledný menovaný pokračoval v procese rehabilitácie a netrénoval s tímom. Barcelona má ďalšie tréningy na programe v piatok o 9:30 a v sobotu o 9:30 a potom aj večer o 18:30.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

One-Two

13
2018-07-12 21:28:23

Ale aký pán ten Douglas, asi si ho zobral pod ochranné krídla :))

Nick

4
2018-07-13 00:52:55

Len to nie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.