FC Barcelona takmer ihneď po prezentácii Arthura Mela informovala o kúpe Clémenta Lengleta. 23-ročný obranca prestupuje zo Seville a fanúšikom bude predstavený už zajtra.

Za služby Clémenta Lengleta zaplatili Katalánci 35,9 milióna eur, čo vlastne bola jeho výkupná klauzula, kedže Sevilla o predaji odmietala rokovať. Mladík sa tak stane v poradí 23. Francúzom v histórii klubu a pri výške 1,86m bude šiestym najvyšším hráčom v tíme. S Barcelonou podpíše zmluvu do 30. júna 2023. Nižšie si môžete pozrieť podrobný harmonogram prezentácie.

Prezentácia

  • 12:45 podpis zmluvy
  • 13:15 oficiálna prezentácia na Camp Nou
  • 13:45 séria fotografií na ihrisku
  • 14:15 tlačová konferencia v Auditori 1899

Sila a elegancia pre barcelonskú obranu

Clément Lenglet, narodený 17. júna 1995 v Beauvais, je jedným z najsľubnejších obrancov na svete. Prichádza zo Seville, kde viedol obranu s eleganciou a rozhodnosťou. Ide o ľavonohého hráča, ktorý vyniká dobrým dotykom, silou, inteligenciou a predovšetkým si dobre rozumie s loptou. Tieto kvality mu v mužstve ako je Barcelona rozhodne veľmi pomôžu. O miesto v zostave bude bojovať s Gerardom Piquém, Samuelom Umtitim, Yerrym Minom a Thomasom Vermaelenom, pri ktorých môže ďalej rásť.

zdroj: fcbarcelona.com

foto: twitter.com

 

 

 

mikimi122

21
2018-07-12 21:28:32

Super, presne v tom čase nie som doma. Super posila a konečne už pracujeme na prestupoch od začiatku prestupového obdobia. No a ešte zostáva predávanie hráčov priemerakov, ktorých mená všetci poznáme a ešte nejaký ten super extra svetový záložník a tým nemyslím Rabiota, alebo Williana. Willian je dobrý, ale nie je hodný veľkého balíka peňazí v 30 rokoch. Dúfam, že sa zajtra nezobudím a ako prvé uvidím Enjoy Rabiot, alebo Enjoy Willian za takých 80 miliónov eur.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.