Diego Armando Maradona po nevydarených Majstrovstvách sveta z pohľadu Argentíny opäť bránil Lea Messiho. Albicelestes sa so šampionátom v Rusku rozlúčili už v osemfinále turnaja, keď prehrali s Francúzskom 4:3.

Legendárny futbalista opäť bránil Messiho, ale na adresu jeho spoluhráčov v reprezentácii a takisto trénera sa vyjadril ironicky.

"Sampaoli chcel, aby Messi všetko vyriešil. Leo bol počas zápasov zmätený. Dával loptu Bigliovi či Enzovi Perezovi a oni mu späť posielali fúrik kameňa. Históriu píše kvalita vodcov."

Maradona kritizoval trénera Argentíny

"Za trénera sme dosadili šachistu. Stratili sme identitu a strácame aj našu povesť. Od prezidenta argentínskej federácie vyžadujem, aby tieto veci udržal, nič viac. Začať musíme s uzdravením federácie a potom môžeme začať nový, dlhodobý projekt."

Pre Maradonu je príkladom Chorvátsko, ktoré sa prebojovalo až do finále šampionátu

"Argentína upadá. Musíme vytvoriť tím a začať musíme od vedenia, zložiť hráčov, ktorí vedia hrať futbal. Poznám sa s Davorom Šukerom, v Seville bol mojim spoluhráčom. Teraz je členom chorvátskej federácie a s hráčmi má fantastické vzťahy. Chorvátsko má tím pripravený na to, aby na trávniku zo seba dal všetko."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

One-Two

24
2018-07-14 09:19:53

Asi abstinuje chalanisko.

GabrielSVK

11
2018-07-14 10:25:21

Chorvátsko ale bojujú, pričom Argentína mi pripadala akoby nemala záujem niečo vyhrať. A Messimu tiež nevyšli tieto MS, skrátka hral zle, ale to aj ostatní jeho spoluhráči.

bolsomtam

1
2018-07-14 16:12:03

a najme tie chyby ARG brankaroch....

bloto

2
2018-07-14 11:37:51

Povedz chorvatovi co si mysli o Sukerovi ako funkcionarovi a uvidis tu reakciu..korupcna svina nic viac....jo jasne a Zlodej

nepalko

-1
2018-07-15 00:28:03

bloto - Šuker,je korupčná sviňa nič viac a zlodej ??? Ak by bol zlodej bol by vo väzení... Ak by bol zapletený v korupcii,tak by ho automaticky odvolali z jeho funkcie a tiež by mal problémy zo zákonom... Chorvátsko,je počtom obyvateľov menšia krajina,ako Slovensko a nie sú veľmi bohatá krajina,aj tak dnes hrajú finále MS. a myslím si,že na tom má zásluhy,aj Šuker...

nepalko

-1
2018-07-15 00:31:39

Šuker,je naviac Chorvátska futbalová legenda a deteraz najlepší Chorvátsky futbalista. Tak napísať, že nie je nič viac,je nezmysel, alebo klamstvo...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.