Éric Abidal počas tlačovky pri príležitosti prezentácie Clementa Lengleta uviedol pár viet aj na adresu Yerryho Minu, ktorý sa verejne posťažoval na to, že na Camp Nou takmer vôbec nehráva a v súvislosti s tým nevylúčil odchod z Camp Nou. Dnes denník Mundo Deportivo tvrdí, že Kolumbijčan sa prv pozhovára s trénerom prvého tímu FC Barcelona a potom sa rozhodne.

Slová Érica Abidala na adresu Kolumbijčana si môžete prečítať v tomto článku. Denník Mundo Deportivo sa tejto citácie chytil a hneď dnes uvádza, že Yerry Mina sa po slovách Abidala rozhodol, že prv sa porozpráva s Ernestom Valverdem a potom sa rozhodne, čo ďalej.

Denník Mundo Deportivo však nešpecifikuje, odkiaľ má informáciu, že Kolumbijčan sa rozhodol takto postupovať po tom, čo Abidal tieto slová vyslovil. Tému však rozvádza ďalej, keď píše, že Mina o svojich ďalších krokoch rozhodne až po rozhovore s trénerom. Rozhovor má podľa denníka prebehnúť ešte pred turné v Amerike, ktoré sa začne 24. júla. Yerry, ktorý v súčasnosti dovolenkuje v Kolumbii, sa má s trénerom spojiť telefonicky a v prípade, že sa po tomto rozhovore rozhodne odísť, nevycestuje už ani na turné.

Stopéra však závery z rozhovoru s trénerom nemusia až tak trápiť, pretože určite nie je v pozícii ako Douglas. O Minu na rozdiel od Brazílčana v Európe je záujem, kým Douglasa sa klub nedokáže zbaviť. Mina si môže vyberať - záujem má Everom či West Ham z Anglicka, Borussia Dortmund z Nemecka a Fenerbahce z Turecka. Teraz sa k týmto klubom pridal aj Betis z La Ligy.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Fishinko

1
2018-07-15 08:56:56

Na hostovanie do betisu, nech hra spanielsky futbal a da nam gol v zapase s nim :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.