Paulinho už pricestoval do Číny, aby sa pripojil k tímu Guangzhou Evergrande. Brazílčan sa po roku strávenom v Barcelone vracia opäť do svojho bývalého klubu.

Fanúšikovia na letisku privítali Paulinha veľmi vrúcne. Čakalo na neho množstvo ľudí a podobne ako Paulinho, aj oni sa nevedia dočkať, kedy záložník v drese Guangzhou Evergrande vybehne na trávnik. Pre Brazílčana to však bude zaujímavé, pretože k tímu sa pripojí ihneď a sezónu začne bez prestávky. Práve teraz mal totiž dovolenkovať, no namiesto toho prestúpil do Číny.

Pripomenieme, že Paulinho do Číny odišiel na hosťovanie na jeden rok s možnosťou na kúpu. Nie je teda stále jasné, či čínsky klub hráča po sezóne musí alebo len môže odkúpiť za sumu 50 miliónov eur.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Migelson

3
2018-07-16 12:03:55

Môže alebo len musí :DDDD

Peter223

3
2018-07-16 12:06:01

Vôbec tomu nerozumiem, prečo vlastne odišiel.

Marian

2
2018-07-16 12:28:35

Ja si myslím, že keď u nás nemal istotu nastupovať v základe, hlavne v druhej časti la ligy ho Valverde využíval menej a hlavne ako náhradníka a navyše prišiel Arthut Melo a vedenie chce príchod ďalších posíl na pozíciu záložník, tak sám radšej odišiel do Guang Žou. Ale netuším, či mu to ponúkli Číňania alebo to aktívne riešil on sám.

Camp_Nou

1
2018-07-16 23:40:32

Bol som rád, keď som ho videl v zápasoch FCB. Tiež patril k hráčom, čo pomerne za krátku chvíľu nastrielali viac gólov ako sa čakalo. Málo fauloval a nesimuloval. S Messim si na ihrisku rozumel. Svoje miesto v FCB si rýchlo obhájil. Škoda že ho viac hrať za FCB neuvidíme. Pochybujem že by ešte sa vratil, hlavne kvôli jeho veku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.